Har inte så jätte mycket att skriva, Neo har magsjuka och spyr och skiter. Jag är hemma och tar hand om honom, så blir inte så mycket pluggande så det är tur att jag ligger lite före i planeringen. :)

Hoppas att Neo blir frisk snart så att man kan gå ut och hitta på saker, så tråkigt att sitta inne. Och ingen som vill komma och hälsa på när det går magsjuka.

Har ju även kunnat smita i väg och tränat när Janne har varit hemma. Så skönt att ha börjat röra på sig igen. Nu ska jag ner till mitt del mål och det är ca -4kg kvar och mitt sista mål är ca -10kg.

I måndags så permanentade och klippte jag mig hos frissan. Toppade bara och klippte upp det. Så nu ser jag ut som en pudel.
Men som Elin sa: sådan hund sådan matte. :)

Nu ska jag sova. God natt

Idag har jag hunnit med mycket, först lämnat Neo på dagis, ute med Katie, nästan klar med en uppgift, tränat 35min på gå bandet, 10 min på vibrations plattan, hämtat Neo och så gick vi ett lång varv.
Nu blir det soffan tills man ska sova.

I morse när jag lämnade Neo på dagis var inte kul, han vart jätte ledsen och höll jätte hårt i min tröja ville inte släppa mig. Tycker så synd om honom när han blir så ledsen men jag vet att han har set bra och blir glad snabbt.

När jag hade lämnat honom tog jag bussen till Finspång, fyllde på mitt busskort, mötte Lisa och gick och kollade hans & greta, handlade en bok på lidel till neo, handlade mat på b-hallen. Sen gick vi hem till Lisa och gjorde pasta sallad kolla på en film. Sen blev det skola en sväng. Hem och plugga och en snabb sväng till Neos farmor och farfar.

Han även med en kvälls promenad med Katie. I morgon blir det lämna Neo på dagis, köpa tränings kort i Konsum och plugg.

Nu ska jag sova god natt.

Har inte tränat så mycket den senaste tiden och kan ju inte säga att jag har ätit så nyttigt heller. Men har lyckats att gå ner 2kg på en månad tycker jag är bra gjort.
Men nu ska jag ta mig i kragen igen och börja motionera för att nu har jag gått ner sammanlagt 12,9kg och har ca 4kg kvar till mitt mål.
Så nu idag stod mitt BMI på 25 det betyder att min vikt nu är på det normala från ett BMI på 31 som betyder fetma.

Fick även reda på att mina tre uppgifter jag har lämnat in är godkända så det känns jätte bra. Man känner sig så taggad när man vet att man har gjort rätt och fattat uppgiften så man bara vill plugga mera.

Har även bokat klipp tid och lite annat hos frisören i Falla. Är så trött på mitt tråkiga hår, så på måndag blir det att förändra sig lite. :)

I morgon blir det en snabb sväng in till stan på förmiddagen med Neo. Och vid halv tolv ska jag vara i skolan för att ha möte med min ena mentor.

Så nu säger jag god natt.

Idag gick Neo och jag upp vid åtta tiden åt frukost, sen gick vi ut i skogen med Katie. Janne hade jobbat natt så han behövde sova. Vi hittade lite svamp. Tycker det är så skönt att gå i skogen, men det är jobbigt att stigarna är så små så man knappt kommer förbi med vagnen men vill man så går det.

Janne började jobba 13.30 så när Neo hade sovit middag blev det mellan mål och sen gick vi till lekparken en sväng och gungade, sen hem och hämta Katie för att gå med henne.

Lekte inne. En stund sen blev det göra mat, blev makaroner och korv idag igen. Men Neo tycker det är så gott så han blir bara nöjd.
Sedan fick vi ut på uteplatsen och lekte innan det blev läggdags för Neo. När han somnade passade jag på att rensa svampen vi hade plockat och sen såg jag en film.

Och nu ligger jag i sängen och ska sova. God natt.