Idag har det gjorts mycket, först på förmiddagen tog jag, Neo, Josefine, Novalii och Liam bussen till badhuset möte upp Emma där och badade. Det var jätte skoj, Neo var lite rädd i början typ men när vi satte oss i bubbel poolen tyckte han att det var kul. Tror att han tyckte att det var kallt i de andra poolerna.

Efter blev det en fika utanför, sen så gick jag, Neo, Josefine och Liam hem. Novalii åkte med hem till Emma. Det var skönt att gå men skönast var när vi kom hem. Hehe.

Hemma blev det äta och umgås lite med älsklingen innan han åkte till jobbet. Sen så vid halv fyra tog Neo och jag bussen till gron, gick upp till dunderbacken. Och där hämtade Lisa, Wilma och Max oss. Kan ju inte på stå att Lisa har stor bli, fick knappt in barnvagnen. Hehe. Men men åkte ut till mamma och pappa.

Var där till sex och Neo han somnade i bilen, han hade ju bara sovit mellan 12-13 idag så han var trött. Han vaknade inte äns när jag tog av honom alla kläder. Men vid nio vaknade han och ville ha mat, just nu ligger han och sover. Hoppas att han sover länge fast han somnade tidigt. :)

Just det i dag lärde sig Neo att ligga på mage och ta sig bakåt. Det går snabbt i utvecklingen. :)

Om ni vet någon/några bra filmer så kan ni skriva. Jag är öppen på förslag. :) Då tråkigt när Janne jobbar och Neo sover.
Jag gillar det mesta i film väg. :)

Några bilder på Neo från i går. :)

Dagen började vid strax över 8 i morse. Neo och jag gick upp lekte lite på golvet, gjorde mat till honom.

Sen gick vi ner till Josefine, Novalii och Liam en sväng drack lite te och pratade.

Sedan var det dax för Janne att gå upp så vid halv elva skulle Neo och jag vecka honom. Men Neo ville inte riktigt det så han somnade, men han sov bara ca 10-15 min. För att Janne låg inte stilla. Hehe.

Sen blev det göra mat, jag är ju inte så bra på att komma på mat rätter så det blev hamburgare, ris, kokta morötter och sås. Jag tyckte det var gott och Janne han sa inget så hoppas väl att han tyckte det gick att äta i alla fall. Hehe.

Janne började jobba idag efter två veckors pappa ledighet. :) Så vid halv två åkte han till jobbet.

Neo han somnade då och sov till halv tre då blev det att göra sig i ordning för att fira Liam på sin 1årsdag. :)

Vid sex tiden blev Neo gnällig ville inte ha ersättning, så då gick vi hem och så fick han gröt och morötts puré blandat med ersättning. Och det tycker han jätte bra om. :) Sen efter gröten blev det att ta ett bad, han blir ju så fin efter han har ätit gröt. Hehe.

Efter badet blev det leka lite på golvet och sedan sitta och leka i gå stolen, så jag kunde plocka lite, diska och dammsuga. :)

Trodde att hm skulle somna tidigt idag när han inte har sovit så mycket men han somnade vid 20.20 så nu hoppas jag på att han sover hela natten. Bättre att han sover hela natten och vill gå upp vid sju eller något en att vakna massor på natten.
Men jag tror att de beror på att vi har ersättning 1 och den är inte lika mycket mat i, och den ska man ha tills barnet är 6mån, men vi tänkte fuska lite så att i morgon blir det att gå över till 2an och hoppas att han tycker bättre om den.

Nu blir det sova för min del är rätt trött, men lägger upp lite bilder från idag innan.

God natt.

Har man jobbat 7-13. Sen åka och handla lite, sen gick vi och matade änderna jag, Neo, Daniel, Novalii och Liam. Gick också och lekte lite vid dagiset och tog en fika. :)

Trött som bara den, hoppas bara Neo somnar som snart så man kan sova.

God natt.

Idag har jag först jobbat 7-13, umgås lite med Josefine, sen blev det hem en stund och mysa med Neo men han har varit grinig och inte ätit bra gröt gick bättre så det har han fått lite. Och sen var vi hos Wilma och firade henne, trevligt att träffa sin familj. :)
Efter blev det till Josefine och Daniel en sväng, sen hem och göra mat och äta. Då kom Novalii och Daniel upp, så nu har jag lekt av mig. Hehe. Så roligt.

Neo han somnade tidigt, men han och Janne hade tydligen gått upp vid 8 imorse och Neo är van att gå upp vid 9-9.30. Så att det ska vi lägga på en vana att gå upp tidigare så att Neo får sin sömn på natten och inte på morgonen. :)
Det var Josefinas teknik och den tackar vi för. :) För att det är så skönt att sitta i soffan lite själv och bara varva ner och sen gå och lägga sig utan att höra massa skrik.

Imorgon blir det att jobba 7-13. Sen blir det att vara mamma ledig ett tag, för att nu har Janne varit pappa ledig i två veckor. Skönt att jobba lite men att jag har saknat min älskade son. Men jag tänktes på pengarna som kommer in i februari, både en månad för mamma ledighet och lön för två veckor, plus Jannes lön. Då ska jag köpa någon leksak till Neo för att han är så bäst. :) Att man kan älska en sån liten varelse, och jag fattar inte att det är jag och Janne som har skapat honom. :) Och att allt skapades i min kropp. Älskar mina pojkar så otroligt mycket vet inte vad jag skulle göra utan er. <3

Nu säger jag god natt.

Igår var Neo och jag hos Sofie och Tuva, mycket trevligt. :)

Idag har jag städat hela lägenheten och flyttat på mina dvd hyllor, fattar inte att jag har så många tänk på timmarna och pengarna jag har lagt på film. Hehe. Men det är mysigt att se på film. Men har inte köpt så många nu för tiden, känns inte som att det finns så mycket tid längre att se på film, vill ju vara med mina älsklingar. <3

Neo åt blåbärs puré förut, det tyckte han var gott. Hehe.

God natt.

Idag har jag också jobbat men blev eftermiddag. Så på förmiddagen så blev det inte så mycket gjort men Josefine, Daniel, Novalii och Liam var här Danne hjälpte Janne med att sätta upp en hylla. Så nu ska dvd hyllorna flytta på sig kan inte vara kvar i vardagsrummet, inte barn säkert att ha dem. Hehe.
Blev även att äta lunch med dem. Tycker att det är så skönt att jag fick Janne att flytta hit, för att då har både jag och Janne någon/några och umgås med. :)

Nu sängen. Godnatt.

Det var ett tag sen jag skrev. Men jag har inte slutat. :)

Jag jobbar mycket just nu. Har lagt upp tillgänglighet tills det 15/1 för att Janne är pappa ledig. Så har jobbat hela veckan så nu är man trött, känns att man inte är van. Men blir lite jobb i veckan med sen mamma ledig ett tag, tills Janne känner att han vill vara lite mera pappa ledig. :)

Idag var sista dagen med diet kuren, det har gått bra. Men är rätt trött på soppa nu, så i morgon blir det äta som vanligt eller inte "vanligt" utan att äta mycket grönsaker och kött men lite pasta, potatis också.

Ne nu blir det sova så man orkar att gå upp när sonen vaknar, blir även jobba 13.30-21.15 på Eken.

Godnatt.

Neo ligger och leker i soffan vill ju inte sova.

Har varit och tränat med Josefine. Gud så jobbigt det var, men nu efter var det skönt. Vet inte när jag var och träna sist.

Nu snart blir det att städa lite och sedan slappa för att i kväll blir det jobba 16.30-20.30.
Janne är pappa ledig 2-15 januari så jag kan jobba lite. :)

Idag firade älsklingen och jag 4år. Gud vad tiden går fort. Och är lika kär nu som då. Älskar honom så mycket, kan inte beskriva det med ord. Och så har vi våran son som betyder allt.

Imorse åket jag, Neo, Josefine och Novalii till city gross och handlade lite mat. Kan ju säga att vi var typ själva sär. Undra om många var bakis. Hehe.

Efter blev det hem till Josefine med familj och där var Janne. Så att det blev äta tackos med dem, sen åkte Janne och jobbade 16.00-18.30, så Neo och jag var kvar hos dem.

Vi gick ut ett varv Neo somnade i vagnen, och Liam åkte pulka och Novalii åkte på sin nya snowracer (ursäkta stavningen, om det är fel). Så de åkte lite på kullen och gick ett varv, när vi kom utanför så gick vi inte in, gjorde en snögubbe och en snölykta. Mycket fint blev det. Så vi var ute ca 2rimmar så skönt. Inne blev det dricka lite te också gjorde Josefine en fruktsallad. Mycket gott.

När Janne kom satt Josefine och jag och spelade Xbox. Neo ville inte riktigt det för att han var trött så Janne gick hem och la honom. Så spelade lite sen gick vi ett varv runt Lotorp.

Så jag var hemma vis ca 21. Och då kunde jag ju inte sitta stilla så det blev att göra en soppa. För att i morgon och veckan som kommer ska jag och Janne köra en bantnings soppa.

Nu blir det sängen och kolla lite tv, sen sova för att i morgon ska man upp tidigt för att gå ett varv med Josefine. :)

Var hos bästa grannarna ny år, mycket trevligt.