Ja idag har man inte gjort så mycket..
Först åkte vi till Jannes mamma och pappa en stund fika lite och sen åkte till min mamma och pappa.. Pratade lite om i morgon.. Ska ju flytta då.. Och så på kvällen ska jag vara barnvakt till Wilma och Max.. Janne han ska jobba i morgon vid 21 tycker att det är jobbigt att han ska det.. Jag vill ju att han ska vara hemma hos mej... 

VAr i stan förut med Calle, Jenny, Bella och Janne.. Jag köpte ett par mjukisbyxor och sen tre tröjer till Janne.. Sen blev det att åka hem till pappa och hämta hans bil.. För att vi har ingen dragkrok på våran bil.. Så vi får låna hans bil i morgon.. Så det är ju bra..

Nu är vi hemma och packar sen blir det att se en film och sova..
 Vet inte när jag skriver, har ju inte internett i den nya lägenheten direkt..
Men skriver kanske hemma hos Mamma och pappa.. Eller om jag går till någon som har det..

Ha det så bra..

Idag så åkte jag, Janne och Tessan in till stan för att Janne skulle kolla på en bil som Tessans kompis har köpt och nu startar den inte.. Men Janne vet inte exakt vad felet är men... Så när han hade kollat lite så åkte vi in till stan och tog en fika.. Och snacka lite.. 
     
Sen när vi var hemma så ringde det en kille som ville komma och kolla på bilen... Så vid 14.oo så kom det en kille i från stan och kollade på bilen.. Eller det gjorde han inte så mycket, och frågade nästan inget.. Men han tog den.. Så att då blev vi av med min bil.. Så fick låna pappas bil.. För att jag har ju jobbat idag och jag orkade inte gå till jobbet förut vid 15.30 och sen skulle jag få gå hem vid 20.00 och det vill ju inte jag själv.. Fan jag är ju mörk rädd.. 
    
När jag var på jobbet så fick jag ett sms av Janne och då stod det att när du slutar så åker vi och köper den där Opel Vectra.. Så nu är vi Opel ägare i stället för Volvo.. Eller det är ju inte vi som står på bilen det är ju mamma... Det blir ju billigare så.. 
    
Så blev att åka till mamma och pappa en stund de fick kolla på bilen och mamma fick skriva på papret.. Sen blev det til Josefin, Janne var sugen på en pizza..-När vi satt där så kom det in 4 st och det bara stank vin om de.. Jag trodde att jag skulle dö.. Fan vad det luktar illa.. 

Nu ska jag se på tv sen ska jag sova, längeeee..   Ska bli så jävla skönt..

Min älskade pojke.. Vet inte vad jag skulle göra utan dej.. Du är mitt allt...
ÄLSKAR DIG.
jagpetterson.blogg.se
Idag är jag jätte glad, den bästa dagen på länge.. Och det kommer det att för bli jätte jätte jätte länge..


Idag när jag vaknade och Janne vaknade så åkte vi ut till Jannes mamma och pappa.. Eller bara pappa för att Jannes mamma jobbade som vanligt,.. Kan ju inte vara bra att jobba så mycket.. Och att inte kunna säga nej.. Men i alla fall vi vara där från 09.30 till 10.40.. Janna fick lite kaffe och jag tog lite vatten tycker ju inte om kaffe.. Sen så körde jag honom till jobbat han började vi 11.00..  

Så då hade ju jag inget att göra.. Så jag ringde ju Josefine och kollade om jag kunde komma dit.. OCh det kunde jag ju.. Vi var där en stund, sen skulle vi ner och fika men det blev inte så för att klockan var ju nästan 12.oo så då kunde vi ju lika gärna äta så det blev en pizza..
Sen så kom jag på att jag ville ha gardiner från Jusk så vi åkte dit och jag köpte mina gardiner som Janne ville ha.. Sen efter det så åkte vi in till stan för att då ville Josefine till pantbanken.. Och ingen av oss viste var den lång.. Så det blev att åka om kring rätt länge.. Sen ringde Josefine till Danne och då fick vi veta tup var det var men inte exakt.. 
Men vi åkte dit och leta men det fanns ju ingen jävla pantbank.. Så Josefine fick fråga en tant om vägen.. Ja då låg det längst ner på en gata.. Och den gatan hade vi bara åkt förbi tre gånger eller nått sånt.. Hehe.. Så jävla smart..
Sen åkte vi och kolla på barn saker också till en djuraffär så köpte Jossan tre fiskar om jag inte minns fel..



Hoppas att vi kan ses någon mer dag snart..
Känns så bra att jag kan prata med dej Josefine.. 
Jag vet ju att du förstår mej så bra när jag prata med dej..
Jag hör av mej på fredag.. Tack för att du finns här..  
 
Idag har jag slutat att rökt.. Eller var har inte rökt sen 09.00.. Känner mej så duktig.. Ska bli rökfri, det är både bra för min hälsa och min plånbok att jag slutar.. Hehe.. Så nu ska jag ALDRIG mer börja röka.. Och den här gången ska jag värkligen hålla det.. Janne ska med vara snäll och sluta att röka för min skulle.. Eller jag bad honom göra det.. Men det var han som ville det.. Och det är jag glad för..

Sen blev det att köra hem henne för att hon skulle bort.. Så jag åkte hem.. Micke kom en sväng och pratade lite.. Men nu blir det att titta på andra avenyn..
Och vänta på att Janne ska komma hem.. Sägs att han slutar 23.oo men man vet ju aldrig när man jobbar med Taxi..
Får se om jag skriver lite i morgon men det tror jag i alla fall.. Jag vet ju en som vill att jag ska skriva blogg lite mera.. hehe..
Idag är jag så jävla glad..
Jahopp sitter man här då fast man ska göra massor av saker..
Måste diska, laga mat, diska, gå ut med Bruno innan jag börjar vid 16.oo-21.15..


Skriver kanske mera sen när jag har slutat i kväll..

Hej på re..
Nu är jag hemma och gör lite mat väntar på att jag ska köra Janne till jobbet.. Han börjar 13.oo.. Sen vid 15.oo så börjar jag jobba till 21.15.. Lite jobbit för att jag har ju redan jobbat en gång idag.. Fast bara mellan o7.oo-11.oo.. Men vad gör man inte för pengarna.. hehe.. 


                                                                                                                                                                                                                         
Sen ikväll när jag slutar så ska jag bara åka hemma och slappa och hoppas att det är någon bra film på tv.. Men det är de väl.. Det är ju fredag.. Undra vad alla ska göra i kväll då? Men de ska väl ut och festa.. Jag får ju inte det för Janne han tycker att jag ska vara hemma.. Har ju varit ute rätt mycket nu på sistone.. Så det ska bli skönt att vara hemma bra i kväll..

Ha en bra fredag..

Idag så jobbade jag o7.oo-11.3o.. Så att det blev bara ett kort pass..
Det är skönt att jobba lite korta pass.. Men det tråkiga är att de korta passen är oftast på morgonen och jag är ju morron trött.. Men det går..

När jag slutade så åkte jag hem och åt lite sen åkte vi till en av Jannes jobbar kompis..
Kollade på hans bil en Opel.. Vi har bestämt oss för att skaffa en annan bil.. Vill inte ha en volvo kombi längre..
Känner ju inte som att vi behöver det.. Så försöker att sälja min  bil.. Så vet du någon som vill köpa en volvo 745a.. Så är det bara att höra av sig.. Säljer den så fort som möjligt.. Vill köpa den andra fort.. Men behöver ju pengar till den så måste ju sälja min förs..

När vi hade kollat på bilen och bestämt oss för den så åkte vi hem till min mamma och pappa..
För att det var i Risinge vi kollade på bilen, så att då var vi ju nära.. Men mamma var inte hemma hon och Lisa hade åkt till stan..
Janne och pappa tog en kopp kaffe och jag satt vid datorn en stund..

Sen åkte vi hem till Jannes mamma och pappa hämtade Jannes post han hade också åt han lite och så fikade vi igen.. Eller jag tog ett glass saft och Janne kaffe igen...
För står inte att man kan tycka om kaffe det är ju skit äkligt.. Jag kan inte dricka det fast jag har mycket socker eller mjölk... Men jag har väl inte blivit vuxen än.. Får växa till mej, så kanske jag kan börja..

Nu är jag hemma med Janne och ska bara ta det lungt.. Han diskar nu.. Så det blir väl jag som ska göra maten snart..
Sen får jag se om jag ska packa lite.. Det är ju nästa fredag vi flyttar jag är så glad, jag längtar jätte mycket.. Så sen när man flyttar så har vi så nära till våra jobb.. Så det är skönt att inte behöva ta bilen varje morgon..

Jaja.. Ni får ha det bra..

Nu har jag gjort en ny blogg pga. av att min inte fungerade förut.. Vet inte varför den inte gjorde det, men jag kom inte in på den längre.. Så jag tänkte jag kan ju lika gärna göra en ny.. För att det är ju kul att skriva av sig lite.. :)

Idag har jag inte gjort så mycket.. Kört Janne till jobbat.. Han började vid 13.00.. Sen blev det att åka hem och se på Andra avenyn på datorn.. Missade ju det igår för att jag var på bingo med mamma och mormor igår kväll.. Vann lite godis.. hehe.. Mormor hon var ju lite pengar.. Så att om man räknade ut så vann hon mer än 100kr.. Om man tar bort den hon har köpt lotter för.. Det är ju bra..

Snart ska jag åka och jobba.. Ska jobba på Storängsgården 16.oo-2o.oo jag ska jobba som exta resus. Eller hur det stavas.. Det negativa med det är att jag inte får några lasdagra.. Men jag får ju pengar i alla fall, och det är ju de som är huvudsaken..

Jaja. Nu hinner jag in te skriva mer.. För att jag måste ut med Bruno och röka innan jag åker..