Jag vet inte vad jag ska skriv här.. Har inte haft så stor ork att skriva här.. Har haft annat och göra..
Kan ju skriva att vi var hos barnmorskan igår.. Och det gick bra.. Bra och bra satt ju mest och pratad och fick pappar/böker som vi skulle läsa..
Sen fick vi frågan om vi skulle göra ultraljudet nu i vecka 11-14 eller om vi skulle vänta och göra det i vecka 18-20.. Men jag vet inte.. Jag är rätt sugen på att göra det nu.. För att se om det är en eller om det är två som alla säger.. Janne han säger ju inte så mycket.. Det han säger är "Gör som du vill, men det skulle ju vara kul om du vill."

Neh nu har jag skrivigt lite.. De
Nu har jag sätt klart på robinsson.. Det är väl så där.. Men finns ine så mycket annat att se på..
Idag har jag jobbat hela dagen.. Började 06.45-17.15.. Fan vad de passen är jobbiga.. Men vad jag man inte för pengarna.. Ska jobba samma pass i morgon.. Vill inte men måste..
Nu ska jag lägga mej i sängen och se på Mia & Klara.. Sen blir det att sova i alla fall försöka.. Det är ju någon som festar i huset.. Inte så kul när man ska jobba i morgon plus att man har ont i huvudet..

Glöm inte att det är i natt man ska ställa om klockan.. En timme o2.oo blir o3.oo..
Fan vad jobbigt då blir det en timme minder sömn..

Puss & Kram
Sov så gott..

Fin väder. Men mår inte bra.. Idag blir det att vara hemma ringde förut och sjukanmälde mej.. Kan inte gå och jobba med min mage när den är så här.. Måste gå på toa rätt ofta.. Tror att det var maten jag åt igår på Max.. Var ju på ikea igår och handla min gaderob jag ville ha och så en hylla och lampor till allt rum.. Så nu väntar jag bara på att vallonbyggden ska komma någon dag och göra så jag kan hänga upp mina lamop jag har ingen krok så jag kan hänga upp det.. Plus att de måste laga elementet i sovrummet det är iskallt där inne och att det bloser in jätte mycket.. inte så skönt..

Nu börjar jag bli nervös över måndag. Men vad är det att vara nervös lv

Nu ska jag betala våra räkningar sen blir det att läga sig vid tv.. Och sen göra någon mat tills Janne kommer hem.. Troligvis så slutar han fem.. Men man vet ju inte med hans jobb..

TISDAG
                   

Idag började dagen med att jag fick hem papprena om sommar jobb.. Hur jag skulle jobba och vilka tider, dag också vidare.. När jag öppnar det så står det att jag ska jobba v.19-20 och sen 24-25.. Så jag räknade hur många dagar det var och det var 14.. Fan de tjatar på mej att jag ska jobba på den avdelingen och att jag ska få hela sommaren och så får jag så lite.. Det är ju inte så kul att man får så lite men jag pratade med chefen så jag kanske kommer att få mera.. Hon trode att det skulle vara så att en skulle vara sjukskriver så då skulle jag få hennes rad om hon var sjuk.. Så jag hoppas för min skull att hon är sjukskriven hela sommaren.. Men det är ju inte så kul för henne att vara hemma...

Sen när jag hade varit där och pratat så gick jag hem till Elin och pratade lite.. Var så arg att ajg bara fick så några dagar så var tvungen att prata av mej.. Så jag var väl där i 30min.. Sen gick jag till Josefine och knackade på men det var ju ingen hemma.. Så jag skulle gå hem.. När jag var utanför så kom hon och Daniel med bilen.. Så följde men in och tog en kopp te och snackde lite.. Sen kom jag på att jag var tuvungen att gå ut med Bruno och då kom jag på att vi kunde gå till centrum så jag, Bruno och Josefine gick ner dit ett varv.. När vi var där så träffade vi Lina min syrra och det var ju skönt för att hon undrade om vi ville ha skjus hem.. Och det ville vi, det var ju kallt ute..


Kom hem till mej, då fikade vi lite och kollade på tv.. Sen gick Josefine hem för att äta. Då ringde jag till Lisa och kollade vad hon gjorde och vad hon skulle göra.. Hon skulle ju inte göra något.. Så att jag fick ju så att hon kom hit.. Så både hon och Josefine var här förut så då diskade jag medans de satt och spelade alfapet.. Sen när disken var klar så blev det att laga mat.. Som Lisa hade köpt med.. 
Sandra ringde med förut och frågade om Bruno behövde gå ut.. För hon var hos Micke över och hon och Emma skulle gå till pizzan och handla.. Så då ville hon ta med honom.. Hon gillar hundra mycket.. hehe.. Det är ju klart att hon får gå ut med honom.. Det är ju skön när man lagar mat och ha honom vid fötterna.. Såg sedan på andra avenyn när maten var klar och så.. Fan vad bra det är..

Men såg dock inte hela för att Tessan ringde (Jannes Syrra) hon frågade om vi ville tjäna pengar.. Ja det tackar man ju inte nej till.. Så att då blir det att snart åka så att Bruno få para sig.. Och hoppas på att det blir något.. Men han är ju duktig på sin sak.. Han har ju redan vaplar.. hehe.. Sen pratade vi lite hur det var med mej.. Och då sa hon att hon tror att jag bär på tvillingar.. Så jag vet inte vad jag ska tro.. För att hon är sån som drömmer om sånt därnt.. Hon sa ju till mej att hon hade drömt om att jag var gravid och inte viste om det.. Och jo vad var jag jo GRAVID.. Fan det är ju läskigt.. Så jag ska kolla mej i v.11-14.. Så att jag vet.. För att tänk om det är så att jag har tvillingar  det är ju inte så kul om jag köper något.. Och så får jag veta att jag har tvillingar senare.. Men är det så att Tessan har rätt så kommer jag säga till henne att hon inte får säga till mej vad hon drömmer om för att hon kan ju till och med drömma om vad det är för kön.. För att det gjorde hon när en kompis var gravid.. Och det är ju inte så kul om man inte vill veta det innan..

Josefine gick hem för en stund sen.. Lisa ligger och kollar på en film och Janne kommer snart hem från jobbet han skulle bara tvätta bilen skrev han.. Så han kommer ju när som.. Oj vad långt det blev men nu ska jag kolla på filmen med Lisa..

Josefine fick en bra bild på Bruno. Kastar en godis till honom och tar kort.. 

Puss & Kram
Ha en bra Kväll..

Fan vad jag hatar snö.. Kom nyss hem från jobbet..
Och då var det ju någon som ville gå ut..
Så att då var det ju bara att gå ut för att Bruno ville..
Men fan vad jag hatar sön.. Jag vill ha sommar!!!

Sandra var ju här i torsdag och då satt vi ju ute och drack te..
Då var det ju jätte skönt ute.. Bli varmt igen..
               

Måndag.
Idag så vaknade jag av att Jannes mobil ringde vid 08.00.. Då var det hans kompis som inte fick igång blien.. Så Janne fick åkte ditt.. Han frågade om jag ville med.. Fan att jag går upp 08.00.. Så jag låg kvar och vid 09.00 så ringer min mobil.. Fan också.. Jag som ville sova till 10.00.. Men då var det i alla fall brebandsbolaget som ringde för att våran internet och tele inte funkade.. Så jag var tvungen att gå upp.. För att han kom vid halv.. Så då var han har ca 5 min.. Sen var det fixat.. Det var någon som hade koplat ur de i huset när de skulle kompa in de.. Smart.. 
Sen tyckte Janne att vi skulle åka och äta någon stans för att han började kl 13.00 så då åkte vi till Peking.. Josefine fick följa med.. Hon hade aldrig ätigt där förut.. Då hade hon missat något.. För att det är ju as gott..
Nu sitter jag hemma och väntar på att kl ska bli 15.00 för att då börjar jag jobba.. Fan tycker att jag kan börja nu så kan jag få sluta 2 timmar tidigare.. Men så kan man ju inte göra.. Jag blir ju så trött av att sitta och veta att jag ska gå och jobba om två timmar.. Men jag ska inte klaga nu när jag har fått jobb.. För att det är ju jätte skönt att jobba och inte vara hemma hela dagen.. Då klätrar man ju på vägen efter ett tag..

Puss & Kram
Ha en bra dag.
Fan vad arg jag blir..
Råkade radera alla bilder som jag hade på bloggen..
        
Blev atta göra i orning mej i håret såg ut som jag vte inte vad innan... Jag har bestämt mej för att jag ska spara håret nu.. Eller Janne tycker att jag ska göra det.. Och det växer ju som ogräs så jag kan ju lika gärna göra det.. Men det värsta är att jag måste göra i ornig det varje morgon nu.. För att det ska se någolunda ut.. Så idag har jag plattat det och så tyckte ju pojkvännen att jag skulle ha lite smink runt ögonen så det blev lite..

Janne och jag till viberga och köpte en blomma och nötter till Jannes pappa för att han fyller imorgon (torsdag).. Och Janne jobbar så.. Men efter vi varit där så åkte vi och hämtade Lisa hon skulle klippa sig.. Så körde henne till frissan och så åkte till Jannes pappa och satt och ficka där en stund sen ringde Lisa då var hon klar.. Och förstårs så glömde hon att ta ut pengar så det fick jag göra innann jag åkte och hämtade henne..

Sen blev det att åka och hämta Wilma och Max skulle var barnvakt för att Elin skulle på föräldra mötte.. Så då passade vi på att åkte och kolla på Maja när hon red.. Det tyckte de var så där.. Men så kom ju Madde mamma och pappa kompis och frågade om Wima ville rida lite och det ville hon ju.. Och det ville Max med efter det trode jag aldrig att han skulle våga för att han vågade lite klappa en ponny inne i stallet.. Men när de hade ridigt och Maja var klar då ville Max hälsa på alla hästar och när vi skulle åka där i från så ville han inte det.. Han sa hej då till oss och ville stanna.. Han kanske kommer att bli en kille som hänger i stallet i stället för att hålla på med bilar.. hehe..

Sen blev det att åka och lämna Lisa och sen hem och laga mat.. Hade ju inte ätigt något på hela dagen så jag var rätt hungrig.. Sen efter en slund så kom Elin och hämtade barnen.. Och vi pratade lite..
Sen kom Sofia och Janne åkte och spelade innebandy med sina killkompisar.. Så Sofia och jag skulle baka lite men det blev inte så.. Åkte ner till ica supermarket.. Och såg att det fanns ju färdigt så att det blev att köpa det i stället.. Också kom Stoffe med Johnny hade varit snäll och kört honom.. Sen åkte vi hem till mej och kollade lite på tv och fika med kakor och te.. Och snackade lite skit.. Mycket trevligt.. 



Wilma.


Madde, Max, Janne.

Hon är glad för att hon har fått rida.. :)

Han vill inte gå av hästen.. Ville rida mera..

Kollar på Maja när hon rider i ridhuset..

Kollar på Maja när hon rider i ridhuset..

Neh nu ska jag gå och kolla på tv med pojken.. Sen blir det att gå och sova.. Det blir ju en ny dag i morgon eller rättare sagt snart..

Puss & Kram.. 
Idag så blir det att vara branvakt åt Wilma och Max.. Elin ska jobba 13.30 - 21.15.. Så vet inte vad jag ska gör med de idag.. Måste hitta på något och göra.. Kan inte bara sitta hemma och glo..
Ringde till barnmorskan förut för att jag av bokade förra veckan min tid.. Men jag kunde inte bytta tid för att det fans ingen tid för den 17 och det är ju jätte lång tid för att skriva in sig.. Så att jag fick min tid den 30 nu..

Men nu har jag inte tid att sitta här mer för att jag ska till Elin nu..



Puss & Kram
Ha det bra.
Idag så har jag inte gjort så mycket.. Först så åkte jag till tippen med lite skit, sen blev det att köra Janne till jobbet.. När jag hade gjort det så blev det att åka hemma och städa så det är det jag har gjort.. Jag är nästan klar... Ska bara diska..

Ikväll blir det att vara hemma och ta det lungt.. Äta något gott.. Se på tv och ta ett bad sen.. Och sen gå och sova..
Eller blir det att åka till mamma och Lisa och äta något se på tv och sen åka hem och ta ett bad.. Jag har inte bestämt mej.. Men det låter ju skönt att bara vara hem och ta det lungt.. Det kommer ju bli fest här i morgon.. Så att det är väl skönt att ta det lungt i kväll.. 

Undra om det blir kul i morgon då.. Janne ska ju ha fest det brukar ju inte bli så kul.. För att det kommer ju bara några stycken.. Janne kan ju inte ha någon brakfest.. Så får se hur det blir i morgon.. Om du vill komma är det bara att du hör av dej.. :)


  
Ha en jätte bra fredag..
Puss & Kram

Charlie.

Jag skulle städa Charlies bur.. För att den skulle vara fin tills i morgon..
Skulle även flytta på den.. Men då låg han jätte stilla och han brukar ju göra det i bland så jag petade på honom..
Och då upptäckte jag att han är död.. Men han var ju nästan åtta år gammal..
Så det var väl skönt för honom att somna in..

Idag så skulle jag städa men det blev inte så..  Janne körde i väg Josefine och mej ner till Gränna.. För att köpa polkagrisar.. Hahah.. Det var en upplevelse.. Fan det var hur länge sen som helst jag var där nere.. Och Josefine hade ju aldrig varit där.. Men vi hittade en affär i alla fall.. Det var ju inte blilligt. Men det är ju gott.. Sen på hem vägen åkte vi förbi Ikea och handlade lite.. Handla inte mycket men pengarna går ju åt.. Tänkte att jag skulle dammsuga nu men jag orkar fan inte det.. Har ju varit iväg hela dagen.. Så att det blir i morgon.. Måste ju ha det fint tills lördag.. Janne ska ju ha fest då.. 



 
Fan idag har jag inte det inte varit en bra dag.. Vaknade i morse vid halv sex, av att jag hade så ont i magen det kändes som om det var någon som stoppade in knivar i mej.. Vart jätte rädd tänk om det var missfall.. Men det var det inte läste på familje liv och det var också en hon hade haft det och det vara bara något med livmodern men inget faligt.. Men jag mådde skit ändå.. Så var tvungen att åka till apoteket och köpa ett nytt g-test.. Och det visade att jag var gravid.. Då kände jag mej lung..
Så Janne och jag åkte till biltema och handlade lite.. Jag käpte två fotoalbum.. Så nu har jag satt in lite bilder.. Men det blev ett album kvar och det tänkte jag sätta in andra bilder sen..
 
 
Ha det bra.
Puss & Kram

Josefine och jag kollade på familjeliv och skulle se vilken vecka jag var i för att jag vet ju inte vilken jag är i..
Men det jag vet är att jag inte har gått långt men det är så att jag har varit gravid i 51 dagar av 280, så jag är bara i v7+1.
Så våran beräknade förlossningsdatum är
Fredag den 23 oktober..
 


Puss & Kram!

Hej hej..
Så här länge som jag sov idag har jag inte sovit på jätte länge.. Gud vad skönt det var.. Men jag trode inte att jag skulle hina till Lina.. Skulle ju dit innan Janne började jobba.. Och han började ju 15.00.. Och vi vaknade 12.30.. Men vi gick ju och la oss sent också.. Jah hämtade ju kompisar i stan också hämtade jag Janne i från jobber för jag kom till Finspån g då när han slutade.. Så då blev det att åka hem och se på tv.. För jag hade så ont i magen för att han hade hållt mej.. Var ju jätte kissnadig när jag var på väg in till stan.. Så satt vi uppe och drack vatten och trode att det skulle gå över men det gjorde det ju inte.. Så då blev det att gå och sova och klockan var ju typ 04.00 och sen vid 05.30 eller vad klockan var så ringde ju Micke till Jannes mobil och frågade om han kunde hämta honom inne i stan på polishuset.. Och Janne som är så snäll sa ju ja.. Han kan ju inte säga nej.. Jag hade aldig hämtat.. Jag skulle säga ta nästa buss..  

Men när vi åkte till Lina så berättade vi för Maja att jag var med barn.. Att hon skulle få en kusin men då kollade hon på min mage.. Jag vet inte vad hon tänkte men det syns ju inte än på mej.. Jag är ju bara i vecka v.7+1 så att det är ju ett tag kvar.. Vi kollade på Majas vangn, barnstol.. Men jag vet inte.. Jag vill ju inte ha något nytt.. Men jag vet inte om jag vill ha syrrans kanske vi köpa från någon anna.. För att då blir det ju nytt för oss.. Käns konstigt att köpa Linas som Maja hade.. Men jag vet inte.. Janne tyckte att det var bra.. Men vi frå prata om det..

Sen bar det av hem.. Janne var tvungen att bytta om till arbetskläder.. Sen så ringde jag till Josefine och undrade om hon skulle med till Viberga och det ville hon ju.. Så då blev det att hämta henne och sen köra Janne till jobbet och sen till viberga.. Gick där och handlade lite hon och jag skulle ju äta lite gott idag.. Sen körde jag hem henne och hämtade Lisa hon skulle ju vara med.. Men det blev ju inte så det var ju en fest som lockde mera..

Så att det var jag och Josefine som satt här hemma.. Gjorde lite potatis gratäng, fläskfele, sås och sallad.. Det blev jätte gott.. Trodde att jag skulle spricka, åt så mycket.. Måste ju göras om tycker jag.. Skulle ju göra maten så att det var klart till melodifestivalen men jag råkade vist sätta på lampan och inte ugnen.. Så att det blev lite försenat.. Men det gjorde inte så mycket.. Men det jag inte fattar det är var svenska folken tycker om för musik.. Den här låten snälla, snälla, snäll.. Finns fan ingen dåligare låt..

Tack Josefine för en jätte trevlig kväll..
Hoppas att det blir en sån här någon mer dag.. 

Ha det bra.
Puss & Kram
Sitter hemma nu slutade för ett tag sen.. Så nu sitter man här tills man ska åka och hämta Lisa, Liina, Sanna och Sofie.. De ska in till stan och festa.. Och då får jag köra in de.. För står inte att det kan vara så kul att gå ut varje helg..
Ja det gjorde ju jag med mycker förut.. Men var är det som är så kul.. Det är ju bara dyrt.. Kan ju vara hemma och ta en öl i stället..
 Det blir att hämta de i natt med vid tre tiden.. Och innan eller efter så blir det att hämta Fanny och hennes kompis istan.. Gud vad snäll jag är och ställer upp..

Undra om andra skulle göra det om det var tvärt om? Ja du det kommer jag nog inte få veta..

Hoppas att alla får en bra kväll..

Idag är det fredag..
Inte så skönt jag ska jobba 13.3o-21.oo.. Inte så sugen på det.. Vill bara vara hemma och ligga framför tv..
När jag har slutat så ska jag vara hemma ett tag sen blir det att köra Lisa och de in till stan de ska festa.. Sen inatt blir det ju att hämta de..
Det gör ju inget för mej att jag ska hämta de.. Får ju inte dricka ändå.. En del kanske redan vet eller fattar.. Men det är så att Janne och jag ska ha barn.. Så nu behöver ni inte undra länger.. Eller gå runt och fråga folk..
Men jag är inte så långt gången.. Så vad som helst kan hända.. 

Skriver mer sen i kväll.

Älskar Janne
  
Idag så började jag jobba vid 06.45-13-15.. Ville inte gå upp i morse ville bara ligga kvar i sängen men älskligen..
När jag jobbade så fick jag jätte ont i magen.. Men det var då vi tog upp alla och det var frukost.. Men det var bara för att jag stresade så mycket.. För att jag kände att det gick över när jag satt mej ner och tog det lungt..
Inget bra att stresa, man mår inte bra av det..

Men när jag slutade så gick jag hem.. Diskade och så lagade jag och Janne lite mat.. Sen blev jag så trött så jag la mej och sov på soffan i en halv timme.. Det var jätte skönt.. Men sen så kom Wilma, Max och Lisa och hälsade på.. Åt lite mat.. Sen blev det att åka hem till mamma och pappa..
Jag, Janne och Wilma hade ju en hemlis som vi skulle säga.. Men Wilma sa att man får ju inte säga hemlisar.. Men vissa får man ju säga som den så vi sa.. Glada blev de i alla fall... Men det var ju så att mamma och Lisa viste ju hemlisen.. Eller inte viste utan de trodde och de hade rätt.. Lika dant med min moster nyfiken i en strut..  
Så då var vi där en stund och fika och pratade lite..

Sen barr det i väg hem till Jannes mamma och pappa.. Den här gången var inte pappa hemma det var bara mamma.. Brukar ju vara tvärt om.. Så det blev en fika där med och lite prat.. Sen bar det av hem igen.. Och hemma blev det att äta lite kvällsmat, ta ett bad.. Skönt det är med badkar då.. Har saknat det.. Hade ju det hela min upp växt..

Jag är trött på sånna som inte kan hålla tyst.. Säger man en sån sak så vill man väl föra det vidare själv..
Om man inte vill det så ska väl inte någon annan säga det..

Älskar min pojke..

Hej Tjejer.
Jag tänkte att det kanske är dax att ha en tjejkväll..
Skulle ju vara kul.. Tycker jag i alla fall.. Och hoppas att ni med tycker det med..
Tänkte då om vi skulle vara hos mej..
Det är ju så att Janne han kör ju taxi så han är oftast inte hemma på helgerna..
Så jag tänkte om vi skulle ha de den 27/3 eller den 3/4..

 


Nu har jag varit och lämnat Janne på jobbet.. Och varit på tippen och på ödmans och lämnat tillbaka ett bord..
Så nu ska jag igenkligen diska.. Men jag har inte riktigt orken till det nu så jag sitter här och lysnar på The Beauty Of Gray. Fan vad bra den är.. Men vet inte riktigt vad den handlar om.. Men han som sjunger är jätte bra..

Skriver mer sen.. Nu ska jag diska och så se på en film sen..   
Idag så vaknade jag 06.45 tackvare att Calle ringde till Janne.. Fan jag som sov så skönt.. Men som tur var så kunde jag somna om så jag vaknade vid 08.45 i stället.. För att jag var så kissnödig.. Annars kunde jag nog sova längre.. Jag är en riktig sju sovare.. hehe..

Igår så la jag mej och kollade på cityakuten eller hur det stavas.. Men jag vet inte hur mycket jag såg, råkade somna.. hehe.. Så Janne viste inte vart jag var.. Han trode att jag hade gått ut, utan att säga något till honom.. Men han hittade mej sen under täckena i sängen..

När vi vaknade till jag och Janne så åkte vi till hans mamma och pappa.. Och bytte till våran egen bilsterio och så kläde vi om bilens säten.. Köpte nya i måndags då vi var på biltema.. 
Sen skulle vi åkte till stan och käka med Calle men det blev inte så, jag och Janne åkte till Ikea och Biltema i stället.. Vi glömde att vi skulle köpa gardinstänger i måndags så vi fick ju åka in igen.. Men det är ju bara kul att gå i affäre och kolla lite.. 

Sen blev det att hämta Calle från jobbet och åka hem.. Janne och Calle börjde tapetsera.. Och jag plockade lite i köket.. Så nu är vi klara med taperseringen.. Det är så könt.. Nu är det bara lite små plock kvar.. 

Sen så vid 19.30 så komma Josefine och pratade lite och dricka lite te och såg Andra avenyn.. Jag är så glad att vi har flyttat närmare dej/er.. För att det känns så bra att kunna prata med dej.. För att du vet vad jag mennar.. Eller ja du vet.. 

Neh nu ska jag gå och se på tv med Janne.. Sen blir det att gå och sova.. 



 
 
NU HAR VI INTERNET..
Fan så glad jag är, fast det har bara varit borta sen i Fredags..

Jag är så kär..

I Fredags.
Då hämtade jag och Janne käran från statoil vid 06.30 eller vad hon var.. Sen vid sju så ringde Andrias så då åkte vi och hämtade honom.. Så började vi bära saker.. Mamma kan sen vid 10.00 och hjälpte till med städen.. Haha.. Fan vad skönt.. Jsg städade bara toan, mamma tog resten.. Snäll mamma jag har.. 
Sen när vi hade flyttat klart så hämtade jag Wilma och Max hos Krille och då var klockan typ 19.00.. Så då var jag barnvakt.. Sofia kom och hälsade på det var kul, slapp jag vara själv med barnen Janne började jobba 21.00 till 04.00..  
Barnen ville inte gå och sova så då fick de lägga sig i hundkorgen.. För att de fick inte plats att ligga i soffan.. Och de sa ju inte nej till att ligga där och kolla på tv.. Eller de låg inte så länge där tog typ bara 10 min innan de somnade.. 

I Lördags.
Barnen sov länge den här gången när de sov över.. MAx vaknade vid 09.00 och Wilma vid 10 över.. Så det var skönt att få sova lite.. Eller jag ska ju inte säga så mycket om att inte få sova ut.. Janne han sov ju bara typ 3-4 timmar den natten.. Men han gick upp glatt...
Vi åt lite frukost.. Sen åkte vi och hämta lite tapeter.. Sen bliev det hämta Lisa hos Elin.. OCh åka till Calle och Jenny.. De skulle vara hundvakt åt Bruno så att vi slapp ha honom hemma när vi packade upp.. OCh när vi åkte till den gamla och städade..
Så den här dagen blev det inte så mycket att göra.. Janne började vid 21.00 den här dagen med.. Fast i natt jobbade han till 07.00 eller då var han hemma..
Sen vaknade jag vid 03.30 på grund av att det var någon som stod utanför sovrums fönstret och skrev Micke, micke micke.. Och hon stod typ där 5min.. Och jag viste inte vad jag skulle göra.. Jag kan ju inte säga till henne att hon ska vara tyst för då kanske hon  skulle bli arg på mej.. Och då kanska barnen skulle vaknat och det ville jag inte..

I Söndags.
Janne kom ju hem tidigt så att han fick sova länge.. Så fick han frukost på sängen.. För att jag ville åka till stan.. För jag skulle till apoteket det var ju inte öppet här i Finspång.. Så var ju tvungen att flörta lite med honom.. hehe.. Jag lykades eller gjorde jag det.. Hans pappa ringde och fråga honom om han kunde köra in till sjukhuset i stan för han skulle kolla magen.. Så det gjorde vi..
Sen åkte vi in till centrum och tittade lite Janne han köpte två par skor och jag fick ett par tofflor.. Jag har kollat på skopunkten vid maxi flera gånger men det har inte funtis i min storlek.. Så nu på skopunkten inne i stan fanns det.. Jag brukar ju inte hitta skor där.. Det finns ju mera på det andra skopunkten..  Men men..
Vi åt lite inne i stan.. Sen skulle vi åka hem.. Men när vi var på väg hem så sa Janne om vi inte kunde åka till biltema så då gjorde vi det.. Barnen tyckte in te attd et var så kul att åka bil hela tiden men det gick ju.. När vi var klara där ringde Jannes pappa då var han klar på sjukan.. Vi han vara i stan och inne på biltema innan han blev färdig på sjukan.. Det ska ta sån tid på sjukn.. Det är konstigt..
Vi körde hem honom sen åkte vi hem till Elin och började söva barnen fan var skönt när de sov.. Ville bara hem och sova.. Men var ju tungen att vänta på Elin hon slutade 21.15.. Men när hon kom så pratade vi lite sen gick Janne och jag hem.. tog ett bad och la oss och sov.. Jag somnade fort kan jag lova er.. Ta hand om två barn en hel helg..

Idag då..
Idag så jobbade jag först 06.45-10.45.. Ville inte det först i morse.. VAr jätte trött ville bara vara kvar i sängen och sova.. Men när man väl kom upp så gick det bra.. Jag jobbade ju med bra personal..
Sen kom jag hem och då åt Janne frukost.. Han skulle upp vid sju men han försov sig lite.. Han skulle börja plocka med sovrumet för att vi skulle tapertsera där.. Men nej nej.. Han hade inte gjort någon..  
Så att vi åkte till tippen och slängde lite skräp, sen till vallonbyggden och lämnade nyklarna till den gamla lägenheten, sen till Tessan och hämta nycklar till Jannes mamma och pappa.. För att vi skulle ha lite saker som tex spakelspade och sånt skit.. Sen bar det av  och hämta ett tapertseringsbord.. Sen hem och tapertsera.. Eller jag gör inget det är Janne som gör det jag kan ju inte sånt.. Eller Janna kan väl inte det heller det är första gången men det blir ju bra. .
Han är snart klar.. Så då blir det att plocka in sakerna och plocka ur vardagsrumet för att det blir det att tapetsera i morgon..



Nu orkar jag inte skriva mer..
Ha det så bra..