Den här tisdagen började med att Calle ringde mej vid halv nio..
Han ville att jag skulle ringa Jenny för att Bella ville vara hos mej i natt..
Så nu har jag pratat med Jenny och vi har bestämt att jag ska hämta Bella sen när jag har kört Janne till jobbet och det är typ ett.. Sen ska hon vara här tills i morgon eftermidag..
Så idag blir det väl att åka och bada någon stans.. Men vet inte vart.. Är ju inte så kul att åka själv.. Eller jag har ju Bella.. Men jag har ju ingen i min ålder jag kan prata med..
Lisa viste ju inte om hon ville med.. För att hon tänkte ju minsant inte sitta i bikini.. Men men..
Jag skriver sen i kväll vad som händer idag..
Ha en bra dag..
Idag har jag varit hos mamma och pappa sen blev det att åka hem till Jannes mamma och pappa..
För att vi var tvungen att laga bilen.. Eller vi och vi.. Janne gjorde det och jag satt bara och slappa..
hehe..

Janne har tagigt lite kort..
Han tycker om att fotografera fast att kamran är cp..  hehe..
Fick rosor av Janne för att jag bliv lite sur på honom för att han jobbar så mycket.,.
Men vi behöver ju pengarna..
Ska bli så skönt att börja på sommarjobbet vecka 28 så att man kan få lite pengar..







Calle och Jennys bröllop..


















Jag är så irreterad idag, bara tjat, tjat..  

Sjuk är jag med har ont i huvudet, magen, halsen, förkylld och sen har jag ont i på ögon locket.. (Håller på att få en vagel, fan det var ju inte länge sen jag hade en.)
Och sen så är det midsommar i morgon och så är jag sjuk.. Så att då blir det väl att gå till Lisa och äta i morgon och sen blir det säkert att gå hemma och slappa hela dagen.. Jag har köpt två filmer idag som jag tänkte spara tills i morgon, om det blir att vara hemma..

Janne jobbar ju idag och sen i morgon.. Så att det blir ju att vara hemma själv inte så kul.. Men jag orkar ju inte göra något.. Fick komma till Lisa om och ville hon skulle bjuda på mat och sen se en film.. Men jag orkar inte det Sanna och Patrik skulle med komma...

Just det igår var jag hos Tessan så nu har jag klippt mej kort igen.. Sen blev det till Lisa så färgade hon mitt hår.. Blev rätt nöjd med håret..
Skulle ju spara till långt men jag orkade inte...  Jag tycker att det är skönt med kort..
Men jag tror inte att andra vill att jag ska ha kort.. Men vem bryr sig..
Inte jag i alla fall..

Jag hörde att det går rykten om mej..
Det som är sannt är att ja jag var med en kille där uppe på Hassen Backen.. 
Och det var Andreas och han är min och Jannes vännen..
 Men man kanske inte får ha killkompisar??



Också följde han med mej hem..
Så tog han, jag och Janne en öl, för att Janne slutade då när vi kom hem typ.. 
Så om ni tror att jag gjorde något så tror ni fel..
Varför kan ni inte fråga mej i stället, för att jag ska höra det i omvägar..

Hur skulle jag kunna göra något med någon annan..
Det skulle jag aldrig göra för att jag älskar Janne..

Men men..
Jag skiter i det..
Jag vet vad jag gjorde och vad jag inte gjorde..
Men det är ju kul att det är folk som håller koll på mej..
Men mitt liv kan jag klara själv, utan att folk ska lägga sig i...
Jag har inte haft någon ork till att skriva här.. Men jag ska skriva lite i alla fall..

Igår var vi hos Lisa och kollade på film och åt lite mat. Det var jätte trevligt.. Men Janne och jag gick hem sen för att han skulle ju jobba idag plus att filmen inte funkade så att vi lånade några filmer av henne och såg en hemma.. Fatta inte hur Janne orkade gå upp i morse.. För att klockan blev ju halv tre innan vi somnade..

Ska bli skönt att börja sommar jobba snart.. Den 17 så har ju jag varit hemma i 2 månader.. Eller jag har ju jobbat några dagar man inte mycket.. Så vecka 28 så börjar jag..

Ja just det för några dagar sen så fick jag ett brev om föräldrakurs.. Jag blir så förbanad, för att de på ultra skulle ju ringa till min barnmorska och säga att jag hade fått missfall.. Men icke sa nicke.. Så att jag fick ringa till en telefonsvarare och säga att jag hade fått missfall och att jag inte ville gå på en kurs.. Fattar inte.. Blir så arg på de..

Men idag blir det i alla fall att städa och tvätta m.m. Sen i kväll ska Janne och jag vara själva och bara mysa framför en film.. Jag ska göra någon mat till honom med i kväll..

Får se när jag skriver igen då.. Men jag ska försöka att skriva lite då och då..
Tittar på skrotnisse med Wilma och Max..
Vill göra något idag men jag vet inte vi skulle göra.. Wilma vill till busfabriken.. Men det är ju inte så kul för mej..
Att försöka att hålla reda på de två.. hehe.. Jag kollade på klomården.. Men jag tyckte att det var lite dyrt.. Har ju inte så mycket pengar just nu.. Kanske får vänta till skattepengarna kommer så kanske man kan åka dit.. :) 
Jag är lite som ett barn, tycker om att kolla på djuren också.. 

  

Min tattoo..
Är inte riktigt klar än.. Ska fylla i brun också..
Sitter hemma har nyss ringt och bokat buss upp till Hassel Backen.. Ska bli kul att åka upp, men de här året blir det fan i mej att ta de lungnare.. Tog ju studenten förra året och då blev det ju rätt mycket öl. hehe.. 

Nu snart ska vi åka till stugan.. Ska sova där i natt.. Och i morgon ska jag fylla i min tattoo.. Ska bli skönt att göra det så att den ser bättre ut än vad den gör nu.. För att nu ser det ju för jävlig ut rent sakt.. Men det blir ju så när man rör på foten och så hela tiden.. 
Skriver kanske i kväll lite.. Vi har ju köpt ett mobilt breband så nu kan vi ha internet i stugan.. :)

 

Nu kom vi hem från en promenad.. Vi gick till Micke på dunderbacken tog en kopp te sen gick vi ner till gron..

Idag så började dagen halv tio så då blev det ut med vovvarna först sen blev det kolla lite på tv..
På eftermidagen var jag hos Lisa och kollade läget.. Men var ju inget kul där mamma och hos städade ju.. Så gick hem och väntade på Janne så vi kunde åka och handla lite mat eller det blev ju inte bara mat.. Var och köpte en mobil till Janne..  Så snart har han en egen.. Jag tror att han bara är glad att den andra är borta för att det här är en väre mobil än han hade.. Sen bar det av till City gros handlade lite men inte så mycket,
hade ju inte skrivigt lapp så viste inte riktigt.. men men..

Hoppas att det blir fint väder i morgon så att man kan vara ute... För att är det fint så har jag lovat mej själv att gå ett låååång varv med hundarna både de och jag behöver röra på mej.. Jag ska gå ner några kilo innan det blir riktig sommar hade jag tänkt mej..
Och så har jag beslutat mej för att när jag slutar sommar jobbet så ska jag sluta röka igen.. Jag fatta inte att jag började men det är så när man är dum i huvudet.. Men kunde jag sluta då så kan jag det igen.. Och det ska jag det är ju bara dyrt och dåligt att röka..

Läggtar till veckan för att då kommer mina filmer jag har köpt var innen på ginza och handlade lite.. hehe.. Så kul med filmer.. Köpte även två idag på City gros så nu blir det att se på en film och sen ut med hundarna igen och sen sova.. Ha en bra kväll..

Ja jag har ju inte skrivit på ett tag nu så nu blir det mycket att skriva..

Söndagas
 Så åkte vi först hem till Jannes mamma och pappa. Eller ju det var ju bara Hans som var hemma.. Så var Tessan och Calle med där.. Så då pratade de om vad de skulle göra med sin mamma som fyller 50.. Sen så fick jag ju veta att Calle och Jenny ska gifta sig.. Eller jag fick visst veta det i fredags men det har jag inget minne av.. hehe..

Sen blev det att åka ut till stugan.. Det är så skönt att vara där ute.. Man hör bara fåglarna det är så mysigt.. Micke kom även dit.. Eller ja han fastnade i diket så att han inte kom upp.. Försökte att dra upp honom med våran bil men det gick inte så att det blev för honom att sova hos oss.. Sofia och Stoffe kom även till oss.. Spela lite kort och prtade det var mysigt..

Måndags
Jag var stolt över mig själv.. Jag vaknade vid 08.02 tror jag aldrig har vaknat så tigigt utan att ställa klockan.. Men det var ju bara att gå upp.. Släppte ut hundarna sen satt jag mej vid bordet och då hörde jag någon som dunkade musik tänkte vem är det som kommer så här tidigt men det var så att det var våran bli.. 
Så att det var ju bara att gå ner och stänga av den.. Men när jag kommer upp igen och stätter mej och ska äta frukost så går sterion igen igen.. Så då gick jag ner och tog bort fronten.. Då slutade det att spela..  Fan är något fel på bilen..

Sen så åkte vi och handlade lite mat och sen blev det att fråga om någon hade traktor så de kunde dra upp Mickes bil ur diket.. Det var en farbror som hjälpte oss.. Men det var även svårt för honom att dra upp bilen.. När vi fick upp bilen så gick vi upp tioll oss och solade en stund.. Micke åkte hem skulle hjälpa Tessan med något.. Janne gick och la sig och sova.. Ja så jag tog en filt och la mej i solen med en bok jag fick låna av Sofia.. Kan ju säga att jag har bränt mej..  Men men det är ju så det blir.. hehe..

Sen så kom Micke tillbaka med Jannis och så fick Jannis bada lite i två hinkar vi har ju ingen balja.. Måste fan köpa de någon gång.. Men han tyckte ju att det var kul det är ju huvud saken.. Tycker han är så gullig han säger jämt "är Emma hemma"..  Men de åkte efter en stund skulle köra Calle och Jenny till stan..

Vid fyra kom Andreas, hans tjej och son och David vi grillade lite.. När vi hade ätit upp kom Sofia och Stoffe och grilla de med.. Men typ en halv timme efter de hade kommig så åkte Andreas och de hem..
Då blev det för oss som var kvar att spela lite kort och bara pratat.. Okej vi tog några öl med.. Men inte Sofia.. Du får lära dig att dricka öl. Det som är så gott..
Men sen vi nio halv tio kom Micke och Emma.. De skulle sova hos oss i stugan.. Tyckte att det var lite sent att de kom men men.. Vi gick väl och la oss vid halv tolv eller något.. Janne skulle ju jobba tisdags morgonen..
        
Tisdag
Vaknade när Janne åkte till jobbet.. Men somnade om som tur var.. Så jag sov till nio sen blev det att gå upp.. Hundarna ville ju ut.. Så då gjorde jag mej klar för att jag skulle åka med Emma och Micke hem till Finspång.. Ville inte det med det var ju så fult väder så då är det ju inte kul att vara i stugan själv..
När jag kom hem gick jag och kollade Lisas lägenhet sen bölev det hem och slpppa på soffan.. Ja de var det jag gjorde hela tisdagen slappa på soffan.. Var så trött så jag inte orkade med något annat.. hehe..

Jaja nu är det ett långt in lägg.. Vad jag har och gör i dag skriver jag i kväll för att det kommer ju inte vara någon som orkar läsa hela det här äns en gång.. heheh..