God morgon.
Nu ville inte hundarna sova längre, de ville ut.. Så fick gå upp.. För för en timme sen ca var Janne uppe med de och var ute.. Så det var väl min tur..

Det var ju ett tag sen jag skrev här. Så kan väl skriva lite vad jag har gjort sen jag skrev i korta drag. Jag har jobbat lite på storängsgården inte mycket men lite.. I måndags ringde jag komvux för att jag ville plugga Matte A och grund Engelska.. Han viste inte om det fanns plats så jag skulle komma ner på onsdagen..
Jag kommer ner och prata jag kom in på engelskan och började med den i onsdags och när jag hade haft engelskan klar så kolla jag om det fanns plats i matte A och det vart en ledig plats en halvtimme innan.. Så man kan ju säga att jag hade lite tur.. :)

Jag vet inte att jag har gjort rätt val att börja plugga.. Jag ville ju plugga undersköterska men jag var ju tvungen att läsa upp grund engelskan, engelska A och Matte A.. Så jag måste ju börja göra det innan jag kan söka till att läsa till undersköterska.. Så tror jag har gjort rätt val men att det kommer att vara jobbigt..

Idag har man ju fått sin lön, så jävla skönt. Så mycket som jag jobbade i dec.. Lönnen är den bästa jag någon sin har fått.. Men inte så kul sen när jag har betalat våra räkningar och handlat mat då är det inte mycket pengar kvar.. Jag som ville göra så mycket ut av min lön, men det blev det inte.. Plusa att jag måste köpa skolböker till Janne med.. Hoppas bara att han får tag i några begangnade för annars blir det dyrt.. Mina böker kostade 300kr st men Emma hade en Matte bok som jag fick köpa av henne..

Mitt schema för dagen ser ut så här:
  • Betala räkningar.
  • Komvux och ha grund engelska.
  • Åka in till stan och handla lite mat.
  • Sen om det blir lite tid över innan jag börjar jobba så blir det att plugga.
  • Jobba på storängsgården 16-20.
  • Plugga matte, kanske ta lite engelska med om jag hinner..
  • SOVA.

Idag är det Brunos 4års dag.
Ja vad ska man skriv början på året är väl inte så kul..

Jag halv 8-13 men det var en som var sjuk och vi fick inte in någon så att jag fick jobba till 16.oo i stället.. Men det gör ju inte så mycket men jag har inte sovigt mycket i natt..
MAGSJUKA går på hela storängsgården, som tur är har inte jag fått det men det är väl bara att vänta så kommer den..

Idag är det Jannes och min 2års dag..
Inte så kul, Janne är hos sin syrra och jag sitter hemma själv..