Hej Hej Alla Glada.
Nu sitter jag hemma. Och väntar på att kl ska bli oo.oo så att vi ska åka till Åre..
Det blir Janne, jag och Andreas som åker.. Ska bli kul.. =)

Har lånat Jannes pappas bli idag så skönt att köra atomat dit och sen är det fart hållare.. Och vi skulle ju inte kunna ta våran bil ändå för att den håller inte.. Jag kollade under bilen förut.. Och det var ju rätt rostig.. haha.. Neh inte så kul men våra bilar är ju inget att ha.. De går ju sönder jämt.. Och om vi ska laga bilen så kommer det kosta mera en att köpa en annan bil.. Som duger till oss..
Jag skulle vilja ha mycket pengar eller kunna ta ett lån så man kan köpa en bra bil.. Som inte går sönder så mycket.. Men alla bilar går ju sönder..

Jag vill ha en Volvo 360 igen.. För att den bilen tyckte jag om så mycket..
Fast att den var liten också.. Men den skulle ju räka.. Men den gick ju sönder med.. Men man skulle ju kunna byta tank så skulle den ju fungera.. Men det var ju bättre att köpa en ny tyckte ju en del.. Men jag skulle inte igenkligen vilja köpa en ny..
Wilma ville ju med att jag skulle ha kvar bilen.. Hon frågade för ett tag sen var bilen var.. Hon ville ju sitta på den sidan blomman var jämt.. Men nu har jag ingen blomma kvar.. Så nu har hon ingen sida att sitta på..
Så jag får väl köpa en 360 snart och sen en blomma och sätta på en sida och bak rutorna.. =)

Sandra har Bruno och ska ha honom tills vi kommer hem.. Och Weber har Tessan.. Är så glad att man har vänner som vill hjälpa till och ställa upp och vara hundvakt..
Hoppas bara på att de går bra.. Men det tror jag att det gör..

Idag har jag haft en bra dag.. Har varit hos mamma och firat mej..
Mormor komma dit och så komma Jannes mamma och pappa ut.. 

Jag har fått:
Pengar,
Helkropsmashars (eller hur det stavas),
Handuk, 
Blomma,
Salt & pepparkar,
Godis,
Mugg,
Ljus lykta, 
Porslins nykelpiga. 
 
Det var nog det jag fick.. Tror inte att jag har glömt något.. Om jag har gjort det så ber jag om ursäkt.. 

Igår var vi på 8o års fest och det var trevligt och väldigt go mat. 
Sen på kvällen skulle vi till Tessan men det blev inte riktigt så. För att vi alla folk kom hit i stället.. 
Vart rätt mycket folk. Men det var kul..
Och jag är stolt över mej att jag bara drack 4 öl och sen bara smakade lite på krogen.. 
Så att i dag blev man inte dålig som vissa andra.. haha.. 
Janne har mått skit idag men det är ju hans fel.. Men det är ju kul för att jag brukar ju bli dålig och då retar ju Janne mej.. Så idag kunde man ge igen lite.. hehe.. 


Älskar min pojken, kommer jag jämt att göra. <3

Neh nu ska jag vara social och kolla på tv med Andreas, Janne han ligger i sängen och ska vila tills vi ska åka.. Mår ju inget bra än tror jag.. haha.. Så det blir att jag kör först vägen.. Se hur långt jag orkar köra då.. Men det blir väl några mil jag orkar i alla fall.. =) 

Hej hej.
Nu idag har jag jobbat mina 10 timmar. Det gick jätte bra först på Aurora. Sen i kväll har jag varit på Tallen och det gick med jätte bra.
Det fanns inte så mycket att göra det vara bara 3st boende på Tallen, Så att det gick bra. Det var ju bra att det var lungt för att det var ju andra dagen jag var där.

I morse tog jag på mej min steg räknare så den har jag haft på mej hela dagen nu visar den:
CAL: 7156
DIST KM: 32,3
STEP: 15197

 Tänk att man går så mycket om dagen. Ska ha på mej den i morgon med. Så får jag se hur mycket jag gå när jag inte jobbar. För att jag går ju mer på jobbet än vad jag gör annars. Tror jag. Det känns som det i alla fall.


I morgon ska vi till Tjällmo och firra Jannes farmor som fyller 80år. Det ska bli kul.
Men det som är jobbigt är att träffa alla som man inte träffat.
För att då måste man ju hälsa och säga vad man heter och att jag är tillsammans med Janne.. hehe.
Men det ska bli kul att träffa Jannes farmor för att hon är så frän, rolig och trevlig.. =)

I morgon kväll blir det kanske att dricka med Sofia. Men jag har inte bestämt mej. Är inte så sugen.
Men det kan man ju bli tills i morgon.. hehe..  Men det är så jobbigt för att för två gånger sen jag drak så drak jag 4 öl och spydde som ett svin..

Sen förra gången så drak jag 4-5 öl och spydde som ett svin igen, tjöt med som fan, och mindes inget. Hade blivit arg på Janne för att jag hade lagt mej i soffa och skulle sova där. Men Janne ville inte det så han skulle bära in mej till sägen. Och då hade jag blivit arg.  
Jag grät för att jag tänker jämt på hur det skulle vara om jag inte fick missfall.. Att vi skulle ha ett barn i oktober. Jag vet inte hur länge jag kommer ha det i hjärna. För att jag mår ju inget bra när jag täker på det.. Men jag tror att det kommer att ta lång tid att glöma det. Men jag vill att det ska försvinna ur huvudet nu direkt för att det tar så mycket på krafterna att tänka på dej.
Och det som är jobbigt är att det känns som att det var igår de sa till mej när jag låg på ultraljudet att vi ser inget!!
Och bara kolla mej i ögonen tills jag började gråta. Fy fan det var så jpobbigt. Jag skulle bara villja försvina den dagen.. Hade jag inte haft Janne med mej vet jag inte vad jag skulle göra.. Eller var jag hade varit..

Jag har funderat på att gå till någon och börja prata om allt.. Allså med en såndär som man pratar med när man mår dåkligt.. Men Janne vill gärna inte att jag ska gå och prata med någon.. För att han säger att man bara får en massa tableter.. Ja men alla kansek inte får det.. Och det ända jag vill är att gå till någon och parat ut..
Janne vill att vi ska prata.. Men jag vet inte jag känner inte för att prata med honom.. För att han vet vad jag ska säga och han har varit med om det..
Jag vill gå till någon som lyssnar på vad jag har och säga... Och hjälper mej hur jag ska göra..

Göm din bekymer i morgon kommer det nya!!!
Så sägs det. Hur gör man för att glömma? Det vill jag verkligen veta.
Kan man glöma sina bekymer? Nej det tror jag inte.
För att de sitter i bakhuvudet. Fast att man tror att det är borta.
Så kommer det alltid att finnas där..

Neh nu blev det både långt och tråkigt. Vem vill läsa det som jag skriver om mina problem.
Och det som jag inte kan glömma fast att jag vill...
Jaja, jag skriver ju inte här bara för att alla ska läsa.. Jag skriver här mest för mej själv.. För att jag måste skriva av mej..
För att det känns så mycket lättare.. Fast att det kanske inte är någon som läser det här..


Är så tacksam över att jag har Janne.
Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar honom.. Det är en så skön kännsla i hela kroppen. Hela hjärtat älskar honom och kommer alltid att finnas en stor plats i mitt hjärta för honom.
Det kommer ingen att kunna ta i från mej..



Nu har jag skrivit av mej..
Sova så gott och vakna tort.. =)



Hejsan på er alla som läser det här..
Sitter hemma och äter lite.. Eller jag kanske ska skriva dricker.. För att jag kör ju nutrillet..
Så man kan väl inte säga att man äter då.. Eller det kanske man.. Jaja skit samma..

Idag har jag jobbat o8.oo-12.oo.. Så nu sitter jag och väntar på att jag ska gå till jobbet igen.. Börjar 15.oo-21.15 på Aspen/Tallen.. Jag är lite nervös över hur det kommer att gå.. Men det går väl bra.. Jag har bara varit där 1 gång innan.. Men man måste ju lära sig.. Så att det är bra att jag kommer dit igen.. Hoppas på att kvällen kommer att vara lungn och bra.. Är lite seg idag..

Sen i kväll ska vi kanske grilla med Sanna och Patrik.. Men jag vet inte än om det blir något för att Janne kanske ska jobba i natt.. Men jag fattar inte hur mycket man får jobba när man kör taxi för att Janne han började o4.25 i natt och så har de inte mycket folk tills i kväll så han kanske måste stanna och jobba.. =( 
Men hoppas att han slipper då är han hemma när jag kommer hem.. För att ahn skulle jobba till 19.3o i alla fall.. 
Jag funderade på att ta ett taxi leg förut men nu har jag ångrat mej för att man får ju jobba så mycket och så många timmar och det är inget för mej.. Så jag kommer inte att ta ett sånt..

Snart är det söndag då.. Och vem är det då som fyller ju det är ju jag.. =) hehe.. Men jag tycker inte att det käns så mycket nu när man fyller.. Man blir ju bara ett år äldre och det är ju inte så kul.. Förr ville man ju bli äldre.. Men nu känns det som att man inte vill vara vuxen.. Jag vill vara ett barn för att då han man inte så mycket att tänka på.. Då kan man bara gå i skolan och sen hem och leka..
Men nu måste man ju jobba och tänka på var man lägger pengarna om man ska köpa något så får man tänka har jag råd eller har jag inte det.. Fast man kanska behöver köpa det så kanske man inte kan göra det. Och det är ju inget kul..

Nu prtade jag med Janne.. Han säger att vi inte kommer att ses idag.. Han ska till arlanda vid fem.. Och vid sex har han jobbat i 12 timmar.. Och man får ju bara jobba så länge men det skiter taxi i totalt.. Vad jag hoppas på att det är någon som kommer och kollar hur de håller på.. Det är ju inte undligt att folk går in i vägen.. Om man jobbar som ett svin så är det ju inte konstigt..

Söndag blir det Åre tills på Tisdag söka lite jobb.. Ska bli kul..
Om det är någon som känner att de vill med är det bara att ni hör av er..
Åker Söndag ca. oo.oo är i Åre Måndag ca. 14.oo.
Åker från Åre Måndag ca 17.oo är hemma i Finspång igen Tisdag ca. 15.oo. 

Sen börjar jag jobba Tisdag 17.oo-2o.oo så att det kommer att bli kul.. haha.. Eller inte jag kommer att vara jätte trött..
Men vad gör man inte när man vill ha jobb.. Inget kul att bara ha till sluter av september..
Sen blir man arbetslös.. Eller jag är ju uppskriven i poolen.. Men det ringer ju inte jämt..

Men men.. Ska väl inte sitta här längre.. Det är väl bäst att jag gör mej kvar för att gå till jobbet och jobba klart mina timmar.. Hoppas att alla får en toppen fredag.. =)

Hej..
Idag började dagen med att jag gick till jobbet.. Jag har jobbat o8.oo-13.3o..
Fan vad trött jag var när jag gick upp.. Men det var för att Janne inte kunnde sova och låg och pratade med mej hela tiden.. Fast att jag sa att jag skulle sova.. Killar fattar inte mycket att man ska upp och jobba.. hehe..

Sen efter jobbet kom jag hem och åt lite sen fick jag åka igen för att Janne ville städa och ville inte att hundarna skulle vara här.. Så att då blev det att åka till mamma och vara där en stund.. Sen följde jag med till Lotorp och hjälpt Elin att packa in lite saker.. De ska sova där i natt.. Och barnen kommer i morgon.. Så att de ha lite att göra innan de..
Men gud vad mycket de har hunit gjort..Och när det är helt färdigt kommer det att bli jätte bra.. =)

Nu är Sanna här och vi väntar på att Janne ska komma så vi kan sätta på filmen vi har hyrt.. Han sa att han skulle komma sju men nu är hon ju över sju så han kommer väl snart..

I morgon blir det att jobba igen.. Först o8.oo-12.oo på Aurora sen blir det 15.oo-21.15 på Aspen/Tallen.. Det är så kul att man har jobb nu.. Så att man får in pengar.. Men den här månaden var inte så kul betalade räkningar och till torpet den här månaden så att jag fick inga pengar över.. Inte så kul.. Men det är ju skönare att betala räkningar i stället för att leva lyx tycker jag i alla fall..

På söndag vid oo.oo så åker Janne och jag till Åre, på en jobb mässa.. Har tagit ledigt från jobbet då.. För att kunna åka.. Men jag skulle ju bara jobba o8.oo-13.3o på måndag och jag tog ju ett pass på de timmarna idag så att det gör inget att jag inte får de pengarna..
Så att vi kommer hem på tisdag kl 15.oo ca.. Ska bli kul att åka dit.. Men det som inte är så kul det är att det tar 10 timmar ditt och 10 hem.. Så att det kommer att ta en tid.. hehe..
Men vad gör man inte för att få jobb.. Hoppas på att jag eller Janne får ett jobb.. För att då blir det att flytta dit.. Och det kommer att bli kul om det blir så.. =)

Se om vi hittar någon som kan ha hundarna med också..
Men Sandra och Jonas kanske ville ha Bruno.. Men får se..

    

Neh nu ska jag vara lite social och kolla på tv med Sanna och vänta på Janne.. Hoppas att han kommar snart.. Det är så tråkigt att sitta och vänta.. hehe..
Ja nu sitter jag här vid datorn igen..
Har jobbat idag 17.oo-21.oo..
Innan jobbet städade jag lite.. Blev inte så mycket.. Men lite i alla fall..

Jag var ute med Weber förut när jag vaknade och då lyfte han på benet..
Haha.. Jag tror att har börjar bli stor kille nu..
 Jag trode att det skulle ta ett tag till innan han gjorde så..
Men icke sa nicke..
Janne sa att han hade gjort så flera gånger med honom med idag.

Nu när jag är hemma så kollade jag klart på en film som jag såg innan jag gick till jobbet..
Var inget kul att gå till jobbet när man inte hade sätt klart slutet men hade jag gjort det så hade jag kommigt för sent
och det ville jag ju inte. Nu ser jag på
Den gröna milen.
Den är så jävla bra.. Men jag vet inte om jag ska sluta och se det och gå
och ta ett bad och gå ut med hundarna..
Sen lägga mej och läsa jag har ju köpt en så bra bok..
Kvinnan utan namn..
Den kan jag rekomendera.. Den är jätte bra.
Tycker det är konstigt nu tycker jag om att läsa jag som hatade det i skolan..
Men det var väl för att man blev tvingad..
Nu får man ju välja sjäv om man vill läsa eller om man ska skita idet.. .

Kollade kontort förut och jag blev så glad att den här månaden vet jag att ekonomin räker till.
Jag kommer att få lite mer än 14.ooo kr..
Fan så mycket trode inte jag att jag skulle få jag hade räknat med att få ut mellan
1o.ooo-11.oookr men det är ju inte dumt med mera. .=)

Neh nu kan jag inte sitta här längre..
Ska ut och röka och sen göra sig klar för natten..
Sov så gott alla och vakna tort..

    

Sitter här i stugan med lite tända ljus..
Sofia och Stoffe åkte nyss hem.. De har varit här och grilat och spelat lite kort..


Janne och jag åkte till statiol för att gasen tog slut..
Var ju tvungern att ha gas så inte maten blir förstörd i kylen..
Men fan vad dyrt det är mad gas 519kr för att bytta in en tub..
Trode inte att det var så dyrt.. Men men..

Neh nu ska jag gå och lägga mej revid älsklingen och läsa lite i min nya bok.. :)
Ha en bra natt,.
I dag har man jobbat o7.oo-13.oo.. Eller jag skulle börja sju man jag försov mej.. Så jag kom till jobbet kvart över men det gjorde inget.. De hade ju inte börjat än..
Det är så jobbig när man försover sig.. Skynda sig och stresa det är inte bra..

Nu sitter jag i sommar stugan i solen och tar det lungt..  Jag är ju ledig till lördag 17.oo..
Så att det är ju bäst att passa på att vara här när man är ledig och det är fint väder. 
När jag var på jobbet förut så ringde poolen till mej och frågade om jag ville ha ett vik från 8/31 till 9/30..
Och det är ju klart att jag vill det.. Det är skönt att veta att man har en stund jobb i alla fall.. 

Ja igår var jag ju i stan med Janne, Sandra och Wilm och Max..
Jag och Sandra åkte två karuseller men jag tyckte inte att det var så kul.. Det som var mest roligt var att kolla och höra på Sandra för att hon skrek så mycket.. 
Wilma och Max åkte med två karulseller.. De tyckte att det var kul.. 
Max tror jag tyckte om det mest för att de var ju inga roliga de åkte.. Det gick ju bara runt, runt.. 
Skulle inte jag tycka vara så kul.. Men barn rorar sig lätt.. heeh..

Jag var även och spelade bowling med några vänner.. 
Det var så där.. Det gick ju inte så bra.. Jag förlorade men vad gör det.. hehe.. 
Sen blev det hem till Josefine och Daniel och spela ett sälskaps spel och ta en öl..
Sen blev det hem och sova.. 
Men det var väldigt trevligt igår.. Det måste vi göra om någon gång..

Ne nu ska jag gå och göra något vet inte vad.. 
Tar kanske min bok som jag köpte idag och lägger mej i gräset i solen..
Det är ju aldrig fel.. :)

 

 

Hej Hopp Igen..
Nu snart ska jag och Janne åka och hämta Wilma, Max och Sandra..
Blir att åka in till stan det är ju tivoli (eller hur det stavas) vid 15.oo..
Ska bli kul.. Hoppas bara att de har några roliga karuseller.
Jag är så sugen på att åka.. För att jag ska ju inte med till Liseberg..
Fast att jag vill.. Men ekonomin inte tillåter det..
 
Jag ville ju åka och simma förut men det var ju inte öppet..
Hoppas att de öppnar snart för att jag vill ju simma..
Det var ju så skönt när vi var i Linkping och simmade..

Blir att gå ikväll va
Sandra, Sofia, Josefine, Lisa?
Johanna du ville gå med också va?


Ska packa nu vad jag ska ha med mej..
     

Idag stallde jag klockan på o6.oo för att jag började o7.oo trodde jag..
Men när jag kom till jobbet såg jag att jag inte skulle jobba i dag utan i morgon..
Jag och poolen hade missupfattat varandra..
Men det gör inget..

Jag funderar på att åka och simma sen vid o8.oo.. Om det är öppet idag..
Det har ju varit stängt i några dagar..  Pga problem eller vad det ståd..
Men jag hoppas på att det är öppet..
Jag har dåligt sammvete från igår för att jag åt fisk och lite ris igår..
Jag har ju lovat mej själv att äta nuttrilet tills det tar slut..
Och sen börja med Gi metoden igen..

Sen vid 13.oo ska jag hämta Elins barn på dagis..
Elin skulle packa lite saker för att hon ska ju vara ur sin läggenhet den siste..
Hon ska flytta till Lotorp med Martin.. Till Linas och Johans hus..
Lite kul att det ska flytta ditt.. Martin har många idér med huset..
Kul att se hur det blir.. =)

Igår var jag ute och firrade min pappa som fyllde 49..
Det var kul.. Han satt och pratade gamla minnen från vi var små..
Sen åkte vi där i från coh då kom Sofia och Sandra hit..
Så då blev det att gå runt gron så det tog 1h 45min..
Är så glad att jag har börja röra på mej.. Och det kommer jag göra mycket..
I alla fall gå varje kväll, också ska jag börja träna på medly..
Sen den siste.. Men jag har inte bestämt mej om jag ska ta ett månads kort eller ett årskort..
Sandra, Josefine och Sofia ska ta det.. Så det blir väl så att jag gör det med..
Men får se när lönen kommer..


Neh nu har jag skrivigt långt.. Ska kolla lite på tv sen blir det att åka och simma om det är öpppet..
Ha en jätte bra dag..
Skriver kansek i kväll får se hur trött jag är.. hehe

 

Hej hej!
 Nu känns det bra att skriva här igen..
Jag har mått lite dåligt eller ja jag mår inte kanon..
Jag har tänkt mycket på pengar och jobb..
Jag vet att jag nu har jobb tills nästa söndag sen vet jag inget mer..
Och Janne han har bara två dagarden här månaden..
Jag vill verkligen ha ett jobb nu..
För att det känns inte bra att man inte vet hur man ska klara en månad..
Nu i två månader har vi inte haft mycket pengar så vi har fått lånat lite och det är ju inte så kul..
Men jag är tacksam för att jag har en bra och snäll familj som vill låna mej pengar när det är dåligt..
Men jag tycker att det är så jobbig att gå och fråga om pengar..
En del säger men är det så dåligt med pengar så ofta varför inte gå till socialen..
Jag vill inte gå till soc.. Jag vill klara mej själv..
men det går ju inte när det inte finns några jobba att söka..
Jag söker så mycket jobb..  Men vad får man tillbaka ju tack för din ansökan..
Vi hör av oss om det är intressant.. Eller något sånnt..
Det är ju inte kul..

Men något som känns bra det är att jag är ute och går nu varje kväll med Sofia, Josefine och Sandra..
Och det känns så skönt.. Att bara gå och prata..
Men mår så bra.. Är så glad att vi går varje dag.,. Jag har även börjat med att äta nyttigt..
Först började jag med GI metoden.. Men nu har jag bytt..
Så att nu kör jag bara nutrilett.. Och det känns bra..
Ska gå ner till den vikten jag vill ha..
Och det är inte så farligt och bara dricka.. Första klunken var inte go..
Men det är bara att gapa och svälja..
Så det blir väl att hålla på med det i två veckor eller något..
Och sen börja med GI igen..
För att kan ju inte börja äta normalt efter det..
Men GI är ju gött kött och grönsaker bara.. Viste inte att jag tyckte om sallad så mycket som jag gör.. hehe..

Jag har skrivigt att jag har funderat på att lägga ner bloggen..
Men jag har bestämt att jag ska inte det för att det är bra att skriva av sig..
Och om ingen läser det är ju en annan fem.,.

Nu sitter jag hemma Sofia och jag skulle åka och simma lite..
Men nu så har vi fått med Lisa och Josefine med..
Och det är ju alltid kul att det är flera som ska med..

   
Jag är så glad att vi har börjat att ses mera..
Det känns så bra.. Fast vi inte gör så mycket..
Bara gå ett varv med er gör mej glad..



Mitt liv hade inte varit så här underbart om jag inte hade träffat dej..
Det är du som gör att dagen blir så bra..
Hade inte varit den jag är nu om jag inte hade träffat dej..
Du är så underbar Janne.. Älskar dej så jävla mycket..
Skulle inte kunna klara mej utan dej..


Oj det blev visst ett långt inlägg..
Men det är nog för att jag inte har skrivigt på lägge..
Är så trött på att skriva här..
Men ska skriva lite i alla fall..
Jag har jobbat, sovigt, ätigt, gått med sofia och Josefine sen har jag
bara varit med min underbara pojkvänn..
Jaja.. Lite blev det ju men inte mycket.. hehe..

Det är ju så att jag gör ju inget kul ändå..
Är man Janne och jobbar det är de jag gör..
Så ni som läser min blogg får vänta till jag har jobbat klart för att då kanske jag hittar på mer att göra..
Eller jag vet inte..


Livet har ju ändrat på sig så mycket..
Man vet inte ut eller in..
Känns som att nästan allt man hade förrut har man inte kvar..
Men det är ju så det blir när man blir äldre..


Har så stor lust att bara ta Jannes och mina saker och sen bara flytta långt bort..
Och sen bo där ett tag och sen kanske flytta hem hit till Finspång igen..
Så det är det vi fundrear på..
Att söka massor jobb i Sverige och sen om man får något så bara flytta..
Fan det skulle bara vara så skönt..
Lämna Finspång ett tag..


Jaja nu ska jag sitta vid tv en stund sen börjar jag jobba igen vid fem..
Ville ut till mamma och pappa nu när jag har rast men janne tog ju bilen till jobbet..
Och jag orkar inte gå ner till taxi och hämta den..
Lite latt man är då.. Hehe..

Ja jag vet inte vad man ska skriva för att jag jobbar ju bara det är de ända jag gör..
Eller jag är hemma och sover också..
Nu sitter jag hemma har jobbat ett delat pass idag..
Men i morgon kommer det bli jobbigare..
Jag jobbar o6.45-2o.oo..
Så då blir det att sova direkt när man kommer hem för att på måndag så blir det att jobba igen o6.45.13.oo..
Jag jobbar till fredag sen blir jag ledig över helgen..
Och då blir det att firra Sanna på Fredag och sen på Lördag blir det att firra Elin och Martin..
Så det kommer att bli en rolig helg.. Men jobbig..
Är ju inte van att göra så mycket när man är ledig..