Det har varit bra i Motala eller så där..
Hem i bussen har det varit väre..
Jag fattar inte att en person kan säga till en mamma så..
Är det så modig!!
Tycker jag att du kan börja erkänna saker för din mamma och pappa.. Typ att du röker..
Och jag skiter i fall du blir arg på mej..
Jag tycker att det här är lägre!!!
Hej.
Gud vad tiden går fort. Det är redan Mars..
Igår hämtade jag Lisa i från mamma och pappa.. Så åkte vi och sökte jobb eller hon sökte.. Sen blev det till Josefine och Navalii, var där en stund sen ville vi göra något så att det blev att åka in till stan.. Jag hittade tre tröjer och ett par legjens.. Sen blev det till viberga handlade en film där.. Och sen åkte vi hem till mej.. Och kollade på filmen och sen en film till.. En av filmerna hetter Flickan.. Och det var jätte dålig.. Jag hade hört att den var bra men det var den inte..

Idag så skulle jag ha grund engelska kl 8-9.3o men jag kännde inte för att gå dit.. Känner inte att jag hänger med på det eller något.. Så att det känns jätte jobbigt..
Sen fick jag ett brev från Alfa-kassan och där stod det att jag inte kommer att få någon hjälp av de för att man måste ha jobbat 6månader i rad och jag hade bara 5.. Men jag blir så jävla trött på det där.. Jag söker ju det för att jag behöver pengar.. Blir så jävla trött på det.. Och jobb det finns ju fan inga jobb nu för tiden.. Så hur fan ska man göra..

Nu ska jag gå till tvätt stugan och kolla om det är ledigt.. Jag skulle behöva att tvätta.. Sen resten av dagen blir det att städa..