Mobilen ville inte ladda upp kortet i förra inlägget. Så här kommer den. :)

Idag har det inte hänt så mycket, Neo och jag gick en lång promenad på 2 timmar och 50 min, så skönt väder det har varit idag.

Eftermiddagen och kvällen har vi bara varit hemma och lekt.

Nu ska jag söva Neo sen blir det kolla på tv och stå en stund på min vibbrations platta. :)

Har inte hänt så mycket i dag. Har varit ute och gått varit hemma.

Så det är inte så mycket att skriva idag.

Men jag funderar på att gå ner till Konsum och kolla lite var tränings kort kostar. Känner att det skulle var skönt att träna på ett gym lite också. Skulle helst vilja skaffa på medely men jag tycker det är så dyrt. Så det får vänta tills man har råd.

Neo tycker att det är skönare att sova än att vara vaken när vi var ute och gick förut. Mitt älskade hjärta.

Skriver ett inlägg om hela helgen.

Fredags.
Neo och jag gick upp skapligt för att följa med Lisa till Ikea. Blev inget köp för min del, skulle bara med som sällskap.
När vi åket hem stannade vi hos mamma och pappa och hälsade på lite.

På kvällen kom Josefine, Daniel, Novalii och Liam en sväng. Mycket trevligt tog några öl. :)

Lördags.
Janne var ledig så att åkte till motordagen, men det var inget toppen väder så var inte där så länge. När vi kom hem blev det göra mat, och då ringer jannes mobil och det är taxi som undrade var han var. Så vi åt sen åkte Janne.
Neo och jag kollade två avsnitt av bb, städade, diskade och på började maten. Då kom Janne hem vi åt sen blev det för mig att gå ut blev 40 min promenad. Hemma stås jag på min vibbrations platta i 3•5min och tränade ben/lår och 3•1min mage.
Sen tog jag mig ett jätte varmt bad i en timme, vi har ingen värme hemma så det var skönt att värma sig lite.
Vi ringde ju till hyresvärden och han sa att oljan var slut, och tank bilen skulle väl komma i veckan. Så jävla dålig vi betalar för att ha värmen. Hoppas att den nya värden är bättre.

Söndag.
Dagen började vid sex Neo tyckte att vi skulle gå upp då. Tidigt tyckte jag men det är bara att gå upp, Janne skulle med upp för han började sju.

Så gick ner till tvätt stugan och la in en maskin, sen upp så stod jag på vibbrations plattan i 10 min. Sen blev det frukost.
Efter blev det att gå ut ett varv med Josefine, Novalii och Liam gick en liten skogs runda och stanna lite så barnen fick gå lite i skogen, Neo han tyckte det var spännande satt sig ner och kände på marken och tog upp ett löv och skrattade.
Älskar honom så mycket min glada älskade son, han är snart 10 månade gud vad tiden går fort.

Vi var även i lekparken så dem fick leka lite, Neo testade att gunga och åka rusekana(vet att det är fel stavat).

Sen var det dax att gå hem, ner till tvätt stugan och hänga upp sista maskinen. Och upp och ge Neo lunch, vi har börjat med 9månders barn mat. Han tycker det är gott men mycket bitar så det är inte bara att svälja. Så han tycker det är lite jobbigt för nu måste han tugga.
Såg även härom dagen att han håller på att får två tänder i över käken, så det är nog därför han är lite grinig. Men älskar honom så j*vla mycket ändå.

När Neo sov middag stod jag på min vibbrations platta igen 10min, det står i manualen att man ska stå 4•10min om dagen, om man vi gå ner i vikt så att nu blir det att stå på den fyra gånger om dagen, och även vara ute på promenader.

Kvällen blev det att ta en kvälls promenad med Josefine.

Nu blir det kolla på tv och sen sova.

Idag började dagen med sov morgon. Mycket skönt för att Neo har vaknat flera gånger nätterna som har varit. :(

I dag var det en vecka sen jag började med promenader, äta fasta tider och bra mat. Så vågen visade 2,7kg och det är jag jätte nöjd med, så bara kämpa vidare och nå mitt mål. Känner mig så taggad har försök så många gånger att gå ner i vikt men trötnat på att köra diet, nu kör jag ju min egen så känns jätte bra.

Fick även med båda mina pojkar på en lång promenad förut trots regnet. Skönt att gå med någon och prata av sig lite, brukar ju oftast ha med mig Neo men han brukar ju somna om jag går långt som han även gjorde i dag.

Nu i kväll var vi hos Neos farmor och farfar och pratade lite om näste helg, vi ska åka och campa i kalvholmen. Så hoppas att det blir bra väder. Jag mins förra året då var det jätte varmt.

Nu ska jag sova för i morgon fm ska jag med Lisa till Ikea.

Idag har det inte hänt så jätte mycket, har rengnat typ hela dagen. Men Neo och jag tog oss en lång promenad ändå, det finns ju inga dåliga väder bara dåliga kläder. Blev nästan 3 timmar, men det är så skönt att gå och röra på sig.

Sen var vi bara hemma Neo och jag, hade gjort stek tills Janne kom hem vid 17.00 så blev att åta lite fort.

För att Josefine och jag cyklade till badhuset och där mötte vi upp Lisa. Och sen kom Lina. Simmade i 25 min känner mig jätte duktig idag och har rört så mycket på mig.
Gud vad skönt det var att basta, det var länge sedan. Får försöka att komma i väg lite oftare, men jag tycker det är lite dyrt idag betalade jag 90:- för att simma och basta, det tycker jag är över pris.

Imorgon ska jag väga mig för att då har det gått en vecka men den här kosten och träning. Så hoppas att det står lite minus på vågen.
Har ju 14kg kvar till min mål vikt se hur lång tid det tar för mig att gå ner så mycket. Det tar ju inte en piss kvart liksom.

Jaja nu blir det kolla lite tv sen tidig kväll. Man blir mer trött på kvällarna när man rör sig mycket på dagen.

Idag fyllde min älskade sambo 27år.

Så min och Neos dag började med att cykla ner till Ica och Viberga handla lite till dagen, och så köpte vi en blomma, fiske tidning och plåster till älsklingen. Han ville inte ha något så köpte bara lite till honom.

När vi kom hem var Jenny och Calle här och firade Janne, sedan kom Daniel, Novalii och Liam, några minuter senare kom Hans och Agneta. Wilma tittade även över för att leka lite med Neo. :)

Vid fem åkte vi Neo till Hugos och möte mamma, Janne ville ju inte ha något så hon bjöd oss på mat. Mycket trevligt. Jag beställde fläskf filé och grönsaker mycket gott. Kan jag rekommendera om någon ska äta där. :)

Hemma så fick Neo gröt och vi gick sedan ut en kort kvälls promenad blev bara 35 min för Neo var så trött så han var gnällig.
Så var lika bra att gå hem och ge honom välling, det gillade han. Somnade fort efter det. Så jag satte mig och kolla på gårdagens BB.

Nu blir det sova, God natt.

Idag började dagen med en sovmorgon. :) Skönt.
Sen åkte vi och kollade på en husvagn, behövs göra lite med den men det kommer att bli bra. Så i sommar funderar vi på att åka till västkusten. :)

Efter husvagns tittandet blev det åka till Jannes mormor och morfar, fick ett ute bord och två fönster lampor. :)

Nu är vi hemma och har städat för att i morgon fyller älsklingen år, så vill ju ha det lite fint om det kommer någon i morgon.

Neo ville inte ha middag förut så vi gav honom talriken och skeden själv, Gud så fin han blev när han var klar. Hehe.

Nu ska jag ge Neo välling sen blir det sängen för hans del. Jag tänkte ta mig en promenad i det fina vädret.

Det var Ju jätte länge sen jag skrev något. Har villat skriva flera gånger men vet inte hur jag skulle skriva. Har lite som jag skulle vilja skriva av mig.

I torsdags bestämde jag mig för att ändra på min mat, jag kör ingen diet. Tex
09.00 Frukost: knäckebröd med smör och grillkrydda.
12.00 Lunch: biffar, gurka, brockolii, tomat, paprika.
17.30 Middag: knäckebröd, smör och grillkrydda eller samma som det som jag åt till lunchen.

Det här känns jätte bra. Har även börjat att gå promenader en morgon och en eftermiddag/kvälls tur. Känns så härligt att röra på sig. Janne var över och köpte en vibrations platta, så den tränar jag på. Så nu hoppas jag att jag tycker det är kul en lång tid så jag går ner till min mål vikt. Skulle vara så underbart.

Nu över till Neo min underbara son. Han är nu lite mer än 9 månader, Gud vad tiden går fort. Inte lång tid kvar tills han fyller 1år och han börjar på dagis. Känns ju som igår han kom till världen. Älskar honom så otroligt mycket, tänk att man kan älska någon så liten så mycket.

Neo skulle även bli store bror i oktober, men fick tyvärr missfall den 22 april. Jag skulle då gå in i vecka 13 så det kändes konstigt, de sägs ju att har man passerat vecka 12 så minskar missfall med 65%. Men jag är jätte glad att jag har Janne vi tog missfallet bra, hade vi inte haft Neo så skulle jag inte klara av det. Men nu har vi en underbara son som vi älskar över allt annat. Det är bara att köra vidare.

Just det vi har fått massor med fisk bebisar, och igår natt fick vi flera. :)