Varit hemma hela förmiddagen, och eftermiddagen. Vid kvart över fem åkte vi till Hugos för att över raska mormor som fyller 70år den 30/12. Så vi vart 25 personer på Hugos som åt. Mycket trevligt. Mormor fick paket av oss barn och barnbarn, en ram med ett foto på oss alla och en digital fotoram. :)

Nu när vi kom hem somnade Neo typ direkt i sin säng. Så Janne och jag ligger och kollar på tv i sängen. :)

Idag har det varit tvättdag. Men jag har inte varit i tvättstugan på hela dagen, älsklingen har tvättat idag. :)
Medans han har gjort det har jag varit hos Josefine, Novalii och Liam på en kopp te.

Körde Janne till jobbet förut vid två då passade Neo och jag på att åka in till stan med mamma, Lisa och oskar. Jag köpte bara kattmat, och mamma köpte en 42tum tv. :) Sen blev det fika hos mamma och pappa, köra hem Lisa och oskar och sen till taxi så att Janne kunde köra hem mig.

Hemma blev det ge Neo mat, bädda rent i sängen och söva Neo, han somnade i sin säng själv idag. Inte ofta han gör det. :)

Älskar min familj så mycket. Är så lycklig att ni finns.

Idag vaknade jag av att Neo låg i sängen och pratade med sig, och sina fötter. :) Undrade även var Janne var för han låg inte i sängen, men att han hade åkt till jobbet, och hade sakt till mig och jag hade svaret. Men kommer inte ihåg att han sa något.

Neo har lekt mycket med sina saker han fick i julklapp, han tycker om att ligga på golvet nu. Förut tyckte han bara att det var kul i 1-2min men att nu kan han/vi leka 20-30min. :) Han börjar även dra upp benen när han ligger på mage, som att han skulle vilja krypa. :)

Janne jobbade 07.30-13.00, när han kom hem kollade vi under soffan. För att det hade hänt något med soffan efter vi hade haft sexparty.
Det som hade hänt var att benet hade gått upp i soffan. Så Janne och Daniel lagade de, så nu är den hel. Men att han som hade haft soffan innan hade redan lagat den en gång såg man. Men han sa inget när vi köpte den. Dålig stil tycker jag, han sa att soffan var så bra, också i så fin skick.

Har nu på kvällen varit nere hos Josefine, Daniel, Novalii och Liam en sväng. Hjälpte Josefine med att slipa ett hörnskåp och förstås lekte lite med Novalii och Liam. :)

Nu ligger Neo och sover i sin säng. Janne och jag kollar på tv och bara slappar. :)

Undra om Neo och jag ska in till stan en sväng i morgon. Blir att fundera på det. :)

Igår var vi hos Neos farmor och farfar och firade jul. Fick många fina klappar :)

idag har vi varit och hämtat lite saker hos Neos farmor och farfar, inne på mediamarket och Janne köpte en tv till sovrummet och på citygros och handlade lite.

Ikväll har Lisa och Oskar varit här på lite mat och kollat på Jägarna 2, som jag fick av älsklingen i julklapp. :)

Nu blir det kolla på tv i sängen och snart sova.

Idag har vi varit hos min syster Elin och haft jul. :) Mycket god mat, trevligt sällskap och Neo tackar för sina julklappar.

Nu sitter jag och Janne och kollar på film men jag är skit trött så blir sängen snart. I morgon blir det jul hos Neos farmor och farfar.

God Jul. :)

Idag eller nu var det ju igår, klockan är ju efter tolv.
Janne gav mig sovmorgon ringde och väckte mig tio och undra om jag skulle med in till stan med han, Neo, Tessan och Jannis, och det ville jag. Så vi åkte in till Hageby, första gången jag var där, vad stort det var trrodde jag inte. Blev lite handlat där:
•Halsband och armband till Janne.
•Slips.
•Lite från boa.
•Hostmedicin och tabletter mot halsbränna.

Sen vidare till:

Maxihuset.
•Käkade.
•Köpte julblomma.

Elgiganten.
•Köpte ett Ps3.
•En film

Mediamarket.
•En dosa till ps.
•3 olika spel.
•Någon kabel.

Djurmagasinet.
•3 växter till akvariet med salamandrarna.

Lidel.
•Saft.
•Läsk.

Sen blev det lämna Tessan och Jannis, hem Janne började packa upp ps och jag på de andra. Var ju även tvungen att göra jul mat som vi ska ha med oss till Elin och Martin imorgon/idag.
Spelade också lite mw3 med Janne jag vann två gånger över honom. Hehe. Han blev lite sur och sa att jag fuskade. Hehe.

Nu ligger jag i sängen och här på när Janne och Neo snarkar. Och hoppas på att jag ska bli trött snart. Det blir en lång dag i morgon/ idag.

Jaja, god natt.

I morse fick jag sov morgon tills 10.30 skönt att få sovmorgon ibland.

Men idag har jag hunnit med mycket:
•Städat köket.
•Vikt tvätten som vi tvättade igår hos Neos farmor och farfar.
•Plockat
•Tvättat 2 maskiner
•Hängt upp all tvätt här hemma.
•Diskar 2ggr
•Tvättat golvet, Janne var snäll och dammsög.
•Varit och slängt tom burkar

Och så klart har jag hunnit leka, myssa, gosat med min älskade son.
Varit ute och gått ett varv runt Lotorp med Josefine, Novalii, Liam och Sören. :) Efter Blev det hem och göra mat sen ner till Josefine på en kopp te. Men blev inte så länge Neo var jätte trött.

Nu har Janne och jag sätt filmen kronjuvelerna. Men nu blir det sängen. God natt.

(Känns som att det här inlägget blev lite konstigt, inte lätt när man är trött.)

Hejhej.

Här hemma är det sjukstuga, Janne och jag är jätte förkylda och mår allmänt dåligt. Neo han har hosta. Så vi gör inte så jätte mycket om dagarna.

Som i dag har vi bara varit och handlat.

Gud vad tiden går fort redan December, snart är det ett nytt år. Och då blir det andra bullar. :)

Idag var jag och Neo på viberga och handlade lite. Janne har inte mått så bra så ville att jag skulle handla lite. Sen har jag varit hemma hela förmiddagen, efter middagen blev det fika hos Söderberg/Jern.
Sen hem en sväng sedan ner och göra mat tillsammans och såg en film. Mycket trevligt. :)

Nu sitter vi hemma med en son som inte vill sova. Undrar varför har har börjat sova så dåligt, bara ålar om kring , skriker och vill inget. Jag hoppas i alla fall att det ger sig snart. Tyckte det var så skönt när han sov två hela nätter.

Neo var tvungen att prova sin tomte dräkt. :)

Igår kväll hade Neo ingen feber, men tror in att han ville sova? Nej det ville han inte, var as trött men ville inte. Så jag och Neo gick och la oss i våran säng, då somnade han direkt. Men han sov inte länge, vaknade och skrek också somnade om, och så har natten varit.
Så i morse var jag inte pigg, as trött men Neo vill ju inte sova hela dagen så det är ju bara att gå upp.

Vid 12.30 idag så var Neo och jag på storängsgården och hälsade på personalen på Aurora. Lisa jobbade, så var där till 13.30 då hon slutade.
14.00 åkte jag, Neo och Lisa till komunhuset och gick på vikarie information. Jag fick ett mail om det för ett tag sen, så tänkte jag ska ju börja jobba lite i början av året.
Så jag sa även att jag kunde jobba på hela tegelbacken och bergården. Så inte bara hela storängsgården, Östermalms hemtjänst, visa avd på tegelbacken.
Så då har man ju större chans att få jobba om man kan på flera ställen. :) Lisa la också till några ställen.

När Neo och jag kom hem så hade Janne lagat mat, så åt lite sedan kom Daniel, Josefine, Novalii och Liam och fika. Sen så skulle Janne till stan så han tog med Daniel och Novalii. Så då gick jag, Neo, Josefine och Liam ett varv runt Lotorp.

Neo somnade vid ca 19.35 så får se hur länge han sover men hoppas att han sover länge helst hela natten. För att i natt vill jag sova. :)

Nu kom Janne hem så ska vara lite social en stund innan det blir sängen.

Idag är jag jätte trött, Neo har sovit jätte dåligt i natt, ville ha nappen, jätte varm och svettig var han. När jag kollade febern hade han 38,5 så att idag har har vi bara varit hemma, Neo har typ sovit hela dagen och när han inte har gjort det ville han bara mysa.

Nu ligger han i sängen, hoppas att han sover hela natten. Och att febern är borta i morgon när han vaknar. För att i morgon måste vi åka och städa gamla lägenheten, annars får Janne eller jag var hemma så får den andra åka och städa.

Blev inte så mycket skriva men har ju inte gjort något idag, så kan ju inte skriva mer.

Hej hej.
Neo har sovit bra två nätter i rad. Men i natt så somnade han efter 22.30 och vaknade vid 03.45 ville ha mat och sedan sov till 07.30 men Gud vad trött jag var. Orkade inte gå upp så hämtade honom till våran säng och la oss och kollade på julkalendern. Efter en stund ville han upp så då gick snälla pappa upp så jag fick sova ett tag till. Det gillar jag.

Vid 11.00 så var vi på BVC eller vi skulle vara där då, men konstigt nog så får man alltid vänta 10-20min. Men Neo hade gått upp bra nu väger han 6380kg och är 65,5cm lång.
Neo har ju börjat att äta bra nu, men att när vi ger ersättning och olja äter han inte bra, men när det inte är olja i så äter han allt som är 210ml. Så sa det till BVC hon tyckte det lätt konstigt, men att vi kunde sluta med oljan.

Efter BVC blev det till Lina en sväng och hälsa på. Sen vidare till Neos farmor och farfar på en fika.
Sen blev det att ta tag och städa gamla lägenheten men vi han inte allt men sovrummet, vardagsrummet, garderoben och halva köket är klart. Så Vi får åka igen på torsdag för att då är Janne ledig.

Tänkte även skriva till Johanna och Josefine, jo jag har börjat att skriva blogg igen för att jag har hittat en app på mobilen. Så att då känner jag att jag kan skriva lite, jobbigt att ta fram datorn och skriva och kolla andras bloggar. Men mobilen har jag ju med nästan jämt. :)

Nu ska jag dammsuga lite här hemma och sedan vara lite social. :)

Hejsan hejsan.

Idag mår jag jätte bra och är utvilad för att Neo sov mellan 20.30-07.30, första gången han sover så länge.

Nu ligger båda mina älsklingarna och sover. Janne har ju jobbat natt så låter honom sova ett tag innan jag väcker honom. Idag ska vi städa gamla lägenheten, Så jävla tråkigt. Men att man måste ju och nu är det ju inte lång tid kvar tills vi ska lämna in nycklarna.

Nu se lite på skilda världar. :)

Då har man städat, skurat golvet, diskat och tvättat badkaret. För att det var lite konstiga fläckar på det och på golvet. Vet inte om någon har spytt där inne eller något.
Så nu hoppas jag att det inte luktat bakfylla längre.

Nu sitter jag själv och kollar på tv och njuter av min ensamhet.
Neo sover, han har varit jätte trött idag. Det tar på krafterna när man sover borta. :) Och Janne han jobbar men att han kör inte taxi, utan sitter i växeln. Det tycker jag om för att då vet man när han börjar och slutar. Så skönt, det blir ingen övertid.

Nu när jag ändå är inne på att prata om jobb, så saknar jag att jobba lite. Funderar på att lägga upp lite tillgänglighet i januari, men det beror ju på hur Janne är ledig och jobbar. För att jag kan ju inte jobba om Janne tex jobbar förmiddag för att han får ju oftast jobba över. Så jag får ju jobba när Janne är ledig hela dagen.

Jaja nu har jag skrivit två gånger idag, inget kul jag skriver om med skönt att skriva av sig. Jag har ju skaffat bloggen appen så att jag kan skriva på mobilen. :)

Är det någon som läser???

Nu kolla tv och snart sova.

Idag mår jag inte bra. Janne och jag hade sexparty igår, det var roligt. Det blev lite festande efter, och då höll man igång till sex i morse. Och jag som sa att jag skulle sova länge, men icke sa Nicke att det gick. Vaknade även vid tio av att jag saknade Neo.
Neo sov hos sin mormor för första gången, det gick bra. Det som tyckte att det var jobbigast var jag. Har ju inte varit i från Neo så mycket.

Idag har jag städat efter grisar kunde man tro i morse, det låg stod ölburkar över allt, massor snus på golvet och jätte kladdigt på golvet.

Nu ska jag tycka synd om Janne som är jätte bakis. Hehe.

Hej.
Igår så jobbade Janne eftermiddag, så tråkigt för att då är han borta hela dagen. Men igår så var jag barnvakt åt Wilma och Max, så trevligt med besök. Vi spelade lite Wii, och de lekte med Neo och hans leksaker.

Nu sitter jag, Janne och Neo och är på väg till Ikea, ska köpa en ny tv bänk. Sen ikväll ska Neo sova hos hans mormor. Gud vad nervös jag är, jag har inte varit i från honom mycket, och nu ska han sova borta, men jag vet att han kommer att ha det bra. Men jag är nog en rätt stor höns mamma. Hehe. Men det är väl för att Janne och Neo är det bästa som har hänt mig.

Om du/ni inte har något för er i kväll så har Janne och jag sexparty ikväll. Så vill ni komma är det bara att höra av sig. :)

Idag har jag inte gjort så mycket, på förmiddagen så åkte Neo och jag
ner till Finspång. För att Lisa skulle ta sina saker som hon hade i vårat förråd.
Så nu är det tömt. På lördag och söndag blir det att ta det sista i lägenheten, 
åka till tippen med lite saker och städa den.

Resten av dagen så har vi bara varit hemma och roa oss. Janne han jobbar 
eftermiddag så att han började 14.00-24.00. 


   

Vänstra bilden är när Neo är 1 dag gammal,
och den högra bilden är när han är 4 månader.
 Gud vad tiden går fort, den bara rusar i väg.