Japp idag så började dagen med att vara bakfull.. hehe.. Inte kul.. Var ju hos Tessan igår och då blev det två cider och sen delade jag på en öl men Andreas.. Sen blev det att går till ettan och ta en öl.. Kunde inte ta mera för att jag måde så jävla dåligt.. Var tungen att gå ut och spy.. Vart full som ett svin.. Så Janne och jag var inte kvar tills det stängde.. hehe.. Han och jag gick hem skapligt.. Kunde inte titta när jag låg i sängen för att jag trorde att jag skulle spy.. Så att det blev att sova med en tänd lampa.. haha.. Men jag mins hela kvällen och det är ju bra.. :) Vid åtta i morse kom Jannes pappa med Weber.. Han hade ju sovigt där eller sova och sova vet jag inte.. Han hade inte sovit så mycket.. Men det gjorde han när han kom hit..

Så idag har jag legat på soffan halva dagen.. Janne gjorde mat till mej.. Så snäll han är.. sen åkte han till jobbet han började vid fem.. Så då blev jag själv med hundarna.. Så då satt jag hemma vid dator och inte gjorde mycket. Andreas ringde och frågade om jag vile med till Jenny och Calle.. Så det gjorde jag.. Hade ju inte mycket för mej.. Så vad där till tio.. Så nu sitter jag hemma och kolla på tv.. Blir att snart gå ut med vovvarna och sen sova.. Ska ju upp vid åtta och åka till Jannes mamma och pappa.. Vi ska fiska så att hundarna ska vara hos Jannes mamma.. Sen i morgon kväll blir det att grilla och dricka lite öl,,. Hehe.. Fast i morgon blir det lungt.. Vill inte bli så dålig..

Hoppas att alla har och får en bra valborgsmässoafton..

Min dag började med att jag gick ut med hundarna.. Sen så började jag diska och sen städa där efter.. Janne han låg och sov till kvart över två.. Sen vid kvart och över två så åkte han och jobba.. Ja det var ju mycket man fick se av honom.. Hoppas på att han slutar lite skapligt i kväll då.. Så man kan ses lite..

Har även varit barnvakt till Max.. För att Elin skulle ta med Wilma och rid i Torstorp.. Så jag var barnvakt i två timmar ca.. Så att vi gjorde inte så mycket.. Lekte i lekparken.. mm.. 

Nu ska jag sitta och kolla på tv lite och ta det lungt.. 

(En trött Max)                                                                   (Wilma)

Ha En Trevlig Lill Lördag..

Idag så började dagen med att läkaren ringde till mej. Eller jag ringde först till de med det var lunch stängt.. Hittade ditt papper här på mitt bord nu.. Men jag lämnade ju blodet i torsdags.. De sa ju att de skulle ringa samma dag.. Men i alla fall så sa läkanen att hormonvärdet i blodet hade sängts så att nu ska man bara vänta på att man ska få sin mens men får jag inte den innon tre vekor ska jag göra ett g-test till och kolla om de är positivt är det de så blir det att ringa till honom och bestämma en tid för att komma och lämna blod och vad han sa mera.. Så jag hoppas på att det är över med alla läkarbesök nu och jag får min mens..

Sen blev det att åka till Jannes mamma och pappa skulle ju kolla om vi hade allt som vi skulle ha tills vi ska åka och fiska den 1 maj.. Och jag tror att vi hade det, är ju inte så intreserad.. Det är ju bara att ha ett spö och sen krok sen är man ju klara.. hehe.. Kan ju inte så mycket om fiske.. Men lite ju,,. hihi..

Har varit och kollat på ett hus med som de vill sälja eller hyra ut.. Men de viste inte hur mycket han skulle ha i hyra men är det inte så att har man bestämt att man ska hyra ut vet man inte typ vad man vill ha i hyra då? Men vi skulle höra av oss nästa vecka.. Hoppas på att han har något vättigt och säga då,..

Sen blev de vibera och handla och sen hem göra mat.. Lisa och Sanna kom med hit.. Mycket kul.. Såg på tv, spelade spel, såg en bra film och bara pratade..

Är det någon som vet om hundar kan ha urin infektion.. För att Weber har kissat inne hur må nga gånger som helst och det är ju inte mycket.. Och ni som tror att det är för att han inte går ut så är det fel.. Jag vet inte hur många gånger jag har varit ute med honom.. Det är ju bara idag har har gjort det inne så många gånger..

Plus att jag har den där jävla huvudvärken också.. Jag vet inte varför jag har så ont i huvudet.. Mamma tror att jag dricker för dåligt man jag dricker ju massor.. Undar om ajg har järn brist.. Kanske ska ta och äta mina tableter.. Får göra det i morgon.. För att nu orkar jag inte det.. Ligger ju i sängen och är as trött.. Hundarna sover reda.. Snarkar och har sig..

(Bruno)                             (Lisa & Sanna på Cypern)                                     (Weber) 
God Natt &
 Sov Så Gott..
Sitter bara hemma och har så ont i huvdet.. Jag förstår inte varför jag har så ont i huvudet så ofta.. Funder med över varför inte läkarna ringer och säger hur mitt blod värde såg ut i torsdags.. De skulle ju ringa då på eftermiddagen men det ar de ju inte gjort. Skulle ringa dit förut men då var det ju inte öppet.. Men de har kanske inte ringt för att det ser bra ut.. Eller jag vet inte.. Men de sa ju att de skulle ringa. Blir så trött på de när de säger en sak sen gör de inte det.. Men jag får ringa de i morgon och se om inte de ringer mej men det tror jag väl inte..

Idag blir det att vara hemma och inte göra något.. Vill bara sova för att jag har så ont i huvudet.. Men Weber vill ju inte riktigt sova.. Och lägger jag mej ner och ska vila då springer han och tar en anka som låter som fan och biter i eller så biter han i något han inte får bita i för att han vill att jag ska leka med honom.. Men orka göra de nu.. Funderar på att gå ut med de ett långt varv så att han kan sova sen och jag kan lägga mej och vila..

Ihelgen så var jag på hotellet med Sofia och det var trevligt.. Hon och jag hade förfest här hos mej innan.. hehe.. Det var jag, Sofia, Fille och vovvarna.. Men det var skönt att bara sitta här och dricka.. Sen blev det att åka hem när det stängde och så körde Janne hem mej.. Och han slutade bara en stund efter så att då blev det att ta en öl när han kom hem. Jag tror att vi gick och la oss vid havl sex eller något.. Och det var ju inte så skönt för att Maja kom hit vid o9.oo.. Skulle ju vara barnvakt.. Men det gick bra..


Ha en bra dag..
Puss & Kram
Idag har jag varit ute hos mamma och pappa.. Åkte dit vid 11.3o sen kom jag hem vid halv åtta... Skönt att vara där ute så vovvarna kan få stringa lite som de vill.. Så nu så ligger båda och sover.. Jobbigt att var ute och springa så mycket..hehe..

Och jag har bränt mej på axlarna så när gör det lite ont.. Och jag hoppas på att det inte blir en bonbränna men det tror jag.. Inte så kul..

Snart så slutar Sofia då skulle hon komma hit.. Kul, kul..

Och har ju glömt att tacka Frida för min tatto som hon gjorde på min fot.. Och ni som säger att det gör as ont på foten.. Vad får nu det i från.. Det gör inte de!!


(Lisa på Cypern)
Ha en trevlig kväll..
Puss & Kram
Idag så fick jag sova länge.. Fan vad skönt det var.. Vid halv elva tror jag det var då ville Janne inte att jag skulle sova länger. hehe.. Så skulle man gå på mend et blev inte så älsklingen la sig vid mej så vi myste till en halv timme det var skönt att få ligga kvar en stund till.. hehe..
Sen blev det att gå upp och sen började Janne jobba vid 14.oo..

Men resten av dagen har jag varit hemma med hundarna.. Men Sandra kom förbi en stund och det var trevligt med en lite prat stund..

Sjukan i morgon då vid 11.oo, städa, sen länga till att åka och göra en sak vid 16.oo..Hehe..  

Ha en bra kväll.. 
Och sov så gott.. 
Tack så mycket Frida.. Det blev jätte bra.. Tack, Tack, Tack så mycket..
                   

Idag vaknade man vid halv tio av att det var två hundar som höll på plus att det var en Janne i sängen och ville att jag skulle gå upp..
Så nu sitter man här har varit ute med de, Bruno ligger och sover och Weber han bädda för att gå och sova.. Snart ska jag gå upp till köket och ta disken och laga lite mat.. Janne han börjar ju jobba vid ett så behöver ju äta innan..

Neh nu blir det tv en stund..

Ha en bra dag,
Fast vädret är skit..
Hoppas på bättre väder..

På sjukan var vi vid o9.o5 hade ju tid vid o9.15.. Men det blev lite fördröjt eller lite jag tyckte attd et var lite väl långtid fick vänta till 1o.3o, Och jag skulle ju bara lämna ett blod prov.. Kan ju berätta att Janne blir jätte rast lös bara när vi åker en sväng i bilen och jag kör.. Man kan tänka så här det är som att ha med sig ett bran.. hehe.. Men jag är glad att han följde med mej..

Men bara för att det blev försent så blev ju att jag skulle träffa läkaren vid 1o.45 med försenat så att vid 11.40 så fick jag komma in och prata med läkaren men han hade inte fått prov svaren än så att det blev att göra ett vaginalt ultraljud igen.. Han såg inget så både var tur och otur.. Sen klämde han lite på magen och jag mår ju bra har inte ont någon stalls eller så.. 
Kan ju säga att det var inte kul att det var en manlig.. Men det sägs ju att maliga är mer försiktiga och det tror jag fan att jag håller med om.. Han var jätte duktig han sa vad han gjorde hela tiden och berättade var man såg. Jag förstår inte hur de ser på den där skärmen vad det är för att allt ser ju fan nästan lika dant ut.. hehe..  

När vi hade gjort det så blev det att prata om mitt värde och det hade halveras sen i fredag och det är ju jätte skönt.. För att nu vet vi att det sängs och att det inte finns något foster på fel ställe.. Men det var ju inte på 0 än så att det blir att åka till sjukan i Finspång på torsdag och lämna ett blod prov där så att jag slipper att åka in till stan bara för det..
Så skulle någon från stan ringa till mej och säga hur det värdet är.. Och när jag ska beställa en prov tagning till..
För att han sa att det kommer att vara så att vi följer det här ett tag för att se att de blir bra.. Och det är ju skönt att det gör och inte bara skiter i det..

Så glad jag är för att jag har Janne och att han är så omtänksam.. Tänk om han inte skulle vilja följa med in till stan och göra det här.. Då vet jag inte vad jag skulle göra.. Men att mamma sa att om han inte kunde så kunde hon följa med.. Men det känns ju konstigt att mamma skulle ha följt med.. Det är ju Janne jag är tillsammans med.. Men jag är tacksam över att jag har en så snäll mamma.. Men som sagt vad jag älskar min Jan-Erik över hela mitt hjärt.. Kan inte beskriva mer med ord hur mycker jag älskar honom.. 

Nu blev det ett sånt härnt långt in lägg igen.. Men vad gör man inte när man har så mycket i huvudet och vill få ut det på något sätt.. Jag tycker att det är så skönt att kunna skriva av sig lite i bland.. 

Nu kom älskilngen hem.. Så nu blir det att prata lite med honom och sen blir det sängen, Blev ju tidigt att gå upp hoppas på att det inte blir lika tidigt i morgon... Men jag tor inte det.. 

Puss & Kram
Sov så gott och dröm sött.. :) 
                   

Weber ville upp tidigt idag.. Fick gå ut med honom vid o6.oo, fast att Janne gick ut med honom innan han började jobba i morse.. Men han kanske bara vaknade när Janne gick upp och inte ville sova mer. .Han vet ju hur han gör för att jag ska gå upp.. Man gnäller lite så hon vaknar till sen kryper man under täcket och slickar på fötterna och sen bitter lite..
Jag tänker bara kommer han bli som Bruno eller hehe.. Bruno älskar ju fötter.. hehe..

Idag blir det att åka till sjukan och kolla blod värdet också. Så att Weber ska få åka till Jannes mamma och pappa... Ska han leka lite med Otto får se hur det går då.. Men det går nog bra han är ju snäll..

Nu ska jag kolla på tv lite sen blir det att vänta på att klockan ska gå och att Janne ska komma hem från jobbet, så vi kan åka..
Skriver mer sen..

Ha en jätte bra dag..
Idag så gick Janne och jag upp tidigt.. För att åka ner till Jönköping för att kolla på en hundvalp.. Så det blev att köpa en liten pojke som ska heta Verber.. hehe.. Så glad att vi åkte ner och köpte honom.. Det går jätte bra med Bruno.. Båda ligger och sover nu i soffan en på varje sida.. hehe..
Har blider på Veber men det är på kamran och det är så att Janne har inte installerat så man kan sätta in bilderna än.. Men jag ska säga det till honom i morgon.. Så lägger jag in bilder på honom.. :)

Om det som hände igår.. Så käns det jätte bra att det hände nu i stället för att det skulle ha gått längre för att då skulle det vara svårare.. Så det var skönt och prata om det igår. Så jag tackar er som lyssnade.. Det kändes jätte bra att få prata om det..
Men något jag är nervös över det är på måndag.. För att då ska jag in till sjukan igen p.g,a av att något i mitt blod var högt.. Så jag hoppas på att det är lågt nu när jag kommer in för att är det inte det så vet jag inte vad jag gör.. För att då måste vi göra flera ultraljud och andra saker för att se om det är ett foster kvar i mej men på fel ställe.. Omd et är så så blir det att operera.. Fan jag vill inte.. Jag vill att det ska vara bra..  

Neh nu orkar jag inte skriva mer.. Ska kolla på lite tv nu sen blir det att gå ut med vovvarna en sista gång innan natten.. Ha så bra kväll och god natt..

Älskar min pojkvänn.. Och jag är så glad över att han har honom.. Vet inte vad jag skulle göra utan honom.. Och gå igenom det här skulle jag aldrig klara utan honom.. Han och vovvarna är mitt allt.. Kommer aldrig släppa tagget om er.. ÄLSKAR ER!!
                   
Idag var jag och Janne inne på ultraljud vid halv nio.. Skulle göra en första koll.. Men vi fick inget roligt svar.. Hon sa "jag ser inget" då fick en annan kolla hon såg inget heller.. Så då fick jag åka upp till gyn och kolla där om de såg något vaginalt men hon såg inet heller så fick ta ett gravtest och det visade posetivt.. Så då blev det att ta ett blod prov.. Och så skulle en läkare ringa till mej sen i eftermiddag och medela om värdet var högt eller lågt.. Men är det högt så kan det vara så att fostret är i äggledarna och då får jag åka in på måndag och kolla igen och så skrapa eller ta tableter.. Men jag hoppas att det är lågt för att jag vill inte in igen.. 

Jag fattar inte de som vill ha barn får missfall.. Och de som inte vill ha barn och är ute och knullar runt utan att använta preventiv medel.. Och blir med barn.. Att de bara kan åka in och gör abort.. Jag tycker att det är så FEL varför kan de inte bara använda preventi medel.. Kanske inte vet att det finns..
Men men..


Nu vet i alla fall alla att jag har fått missfall..
Och jag vill inte prata om det, så jag är tacksamma om ni inte gör det..


Ha en bra dag..
Idag vaknade jag av att Janne satt och kolla på en film.. Men att klockan var ju 11.00 så att det var ju dax att gå upp.. Efter det blev det att gå ut med Janne, Bruno, Josefine och Börni.. Gick ner till vinbjörnsparken.. Mötte även Becca också när vi var ute och hennes hund.. Så pratade lite med henne också..
När vi hade komit hem så var jag bara hem tills Janne började vid ett, så gick jag till Josefine och tog en kopp te.. Och väntade på att Wilma och max skulle komma hem från dagis för jag skulle köra de till Lotorp och hämta Lisa och Maja och sen ut till mamma och pappa.. Så det tog ju ett tag.. Var hemma hos mamma och pappa vid två eller om klockan var mer.. Bruno tycker att det är så skönt att vara där så vi var där till halv sju.. Då körde jag hem Wilam, Max, Lisa skulle vara barnvakt tills Elin´sludade vid nio.. Så jag fick vara hundvakt åt Polly.. Hon är så gullig och gör inte något.. Jag vill med ha en liten hundvalp.. 
Men nu sitter jag och Bruno och kollar på tv och tar det lungt och väntar på att Janne ska komma hem. .Vet inte när han gör det men han ringde och sa att typ om 40 min om han inte får en körning.. Hoppas att han inte får någon.. Vill att han ska komma hem snart,.. För att jag kommer inte vara uppe så mycket längre är så trött plus att vi ska upp tidigt i morgon.. 

Vi ska ju på ultraljud vid o8.3o inne i stan så att i morgon blir det inte sov morgon.. Är både nervös och längtar till då.. Vill värkligen se om det är som Tessan säger att jag ska få tvillingar eller om det är en.. Alla fråga vad jag vill helst jadu.. Jag vill väl att jag ska få en som första barn.. Men det gör ingen ting om de säger att ajg ska få tvillingar.. 
Som Janne sa "Men då får vi ju en varsin.hehe." Ja så kan man ju tänka.. 

Neh nu ska jag se lite på tv sen blir det att sova.. 
Polly..



Puss & Kram
Sov så gott..
  
  
                  

Idag började dagen med att gå till Josefine och Börni vid halv tio.. Tog en kopp te sen åkte vi till barnmorskan..
Börni och jag var kvar i bilen en stund sen ville han ut och kissa så jag gick ut jo vem ser jag inte då.. Jo Madde..
Så vi stod och pratade en stund.. Sen kom Josefine och så stod vi och prtade lite till.. Sen blev det att åka och lämna Josefine och Börni hemma, och hämta Bruno och ut till mamma, pappa, Lisa, Zenith och den lila som mamma har döpt till Polly.. Satt där tills Janne slutade han slutade vid tre..
När han var hemma så åkte jag hem, lämnade Bruno sen bar det i väg hem till mamma en stund till.. Janne ville ha lite kaffe.. Så satt där en slund den åkte vi in till stan skulle hitta något till Lisa och sen handla.. Var inne i en del affärer men hittade vi något till Lisa nej.. Sen när vi kom till citty gross då hittade vi vad vi skulle köpa till henne..  Och n'r jag gick där inne skrev Sofia och frågade om vi skulle göra något.. Och vi hade ju inget för oss..
Så när vi kom hem la vi in de vi hade köpt sen åkte vi och bowla i två timmar.. Fan jag kommer inte kunna att gå i morgon.. Heheh.. Jag kommer att ha stans värsta värk.. hehe..

Men nu ska jag lägga mej vi pojken och vovven..
God natt..

Puss & Kram
                   

Idag är det tisdag.. Och jag har bara varit hemma hela dagen.. Fan vad tråkigt det är att vara hemma hela dagen.. Okej jag han varit ute med Bruno.. När jag har varit hemma har jag damsugat, tittat på tv och vid datorn.. Ja det är kul.. Men det är inte kul att göra det hela dagen.. Jag tycker inte om det i alla fall.. Hoppas att poolen ringer till mej och frågar om jobb.. Jag tänker inte tacka nej.. För att nu förtiden så är det bara ska man jobba eller sitta hemma och glo..
Andreas och Janne sitter där ute vid tv.. Vet inte om de kollar på tv eller om de spelar poker på datorerna.. Han tog ju med sig sin..

Jag är så trött på livet.. Det är samma visa hela tiden.. Vill inte att det ska vara så här..
  Eller det kanske är så här det är och leva.. Det är bar visa stunder men inte andra.. Vill att det ska vara som förrut.. Då man var barn och man inte behövde tänkte så mycket på livet.. Kunde leka och bara och ha det skoj men nu är det inte så.. Nu är man `"vuxen" och måste tänka på så mycket skit.. Och förr hade man massor med kompisar att leka med.. Men n u tycker jag att det är som att man tappar en efter en.. Men det är väl så också med livet då man bli "vuxen"...
Men men..

Hoppas att ni har det bra..
Puss & kram
Jahopp idag är det långfredagen..
Idag har jag jobbat sen 14.3o-21.oo... Så nu sitter man hemma.. Har varit ute med bruno.. Så nu sitter jag bara här och tar det lungt.. Ska snart sova.. Jag ska jobba i morgon med men det är inte så många timmar.. Bara fyra men man tjänar ju bra.. För att det är stor helg..
Neh nu ska jag kolla lite på tv sen sova. God natt, sov så gott..


Puss & Kram
Sitter och kollar på Mtv.. Finns inte så mycket att göra.. Det är jackass på tv.. Det är ju rätt bra,, Men det blir väl att gå och sova snart har så ont i huvudet.. Man jag vill ju att min älskling ska vara hemma. Sover så dåligt när han inte är hemma, plus att jag vaknar när han kommer hem för att han lägger sig under mitt täcke och är is kall.. 

Idag så jobbade jag först o7.oo-11-oo.. Det gick jätte bra.. Sen gick jag hem när jag slutade.. Då tyckte Janne att vi skulle åka till peking och äta så det gjorde vi.. Elin följde med också.. Det var skoj.. Sen trode jag att vi skulle åka hem. .Men Janne tyckte att vi skulle åka till Josefine på en kopp kaffe., Så det gjorde vi,, ;) 
Fast det blev inte kaffe för att Josefine viste inte hur man gjorde.. hehe.. Det är svårt,, Sen så kom Daniel hem vid två.. Så att han fick vara hundvakt åt Börnii så åkte Josefine och jag in till stan och handlade lite.. Mycket kul.. :)
Sen hem och packa isakerna och sen ut med hundarna.. Gick ett varv sen följde Bruno och jag med in och såg på antikrundan och grandfejden..
Jag fattar inte att man kan ha så tråkigt liv så att man hackar på andra. För att de första 5åren så tycket inte grannarn att det luktade mycket om grisen.. Men nu när ha är 7år ja då luktar han illa och tycker att de ska ta bort den..
Det luktar mycket pga att den kissar och bajsar på tomten.. Men hon tar ju upp bajsen. Den är ju lika dant med en hund.. Det är ju fan samma sak..

Förut när jag var ute och gick med Bruno, Josefine och Börnii så kom jag på att jag ska skriva till komunen.. För att men ska ju plocka upp bajsen när hundarna bajsar.. Men var fan ska man kassta det..
Finns ju fan ingan bajslåder.. Tycker att komunen ska sätta upp flera det är ju inte undligt att det ligger hund bajs på olika ställen..

Tack för en bra dag..

                
Puss & Kram

Idag har man jobbat på boken/ alen.. Där jag ska vara i sommar.. Gud viken skilnade det är sen jag var där.. Tror att jag vara där senass i december-januari.. Nu är det inte lika jobbit som jag tyckte att det var i sommras när jag var där.. Men att det var bra idag är ju också vem man jobbar med..
Poolen ringde förut också, så i morgon blir det att jobba okcså.. Men det blir bara ett kort pass mellan o7.oo-11.oo på Aurora.. Det är där jag med ska vara i sommar pga att jag fick så lite på boken/alen..

Så att den här veckan har jag mycket jobb.. Har jobbat måndag, tisdag, onsdag och ska jobba torsdag, fredag, lördag och söndag.. Så det är bara att hoppas att jag får mera jobb.. Vill jobba mycket den här månaden.. Har ju hittat jätte finna kläder jag vill köpa.. Så hoppas på att man får en bra lön nästa månad.. Men jag tror det om det fortsätter så här..

Ne nu ska ajg se efterlyst och mysssa med älsklingen..


Puss & Kram
Ha en bra kväll..
                             

Sitter hemma och väntar på att man ska böjar jobb.. Börja 13.3o-21.oo.. Inte så sugen på att jobba.. Vill bara vara hemma med Janne och mysa.. Han är ju ledig idag.. Så det skulle vara skönt.. Men han är ju hemma när jag slutar med ju.. Är ledig i morgon än så länge så att får vara med honom i mogon.. Om inte poolen ringer för att det är ju klart att man ställer upp..

Idag så har jag inte gjort mycket.. Eller jag har inte gjort något.. Varit hemma hela dagen kollat på tv kollat på datorn och sovit.. Gud vad kul liv man ha. .hehe.. Eller inte.. Men livet kommer att förändras till någon bättre, så väntar på den tiden.. Och hoppas att det går fort..

Ne nu ska jag gå och göra mej i klar för att gå till jobbet..

Puss & Kram
                   

Sitter man hemma framför tv och datorn då... Finns inte så mycket annat att göra.. Tycker inte faktist det, antingen sitter man hemma och kollar på tv eller sitter vid datorn.. Gör man inte det så är man på jobbet.. Ja det är de jag tycker att jag gör.. Men det är ju kul att jag jobbar.. Ska ju snart till ullared, men de dagar jag jobbar den här månaden får jag ju inte ut innan jag åker.. Men jag har bestämt mej att för de pengar jag tjänar allså de pengar jag får ut nästa månad ska jag köpa lite från ellos.. Har hittat jätte finna kläder till mej och Janne,,

Idag så började jag jobba o7.15-14.oo.. Fan ville inte gå upp i morrse.. Men var ju tvungen jag låg kvar så länge jag kunde.. Snoozade  hela tiden.. Janne vaknade men jag ska till honom att jag skulle göra det idag.. Sa till honom att han kunde gå och lägga sig på soffan igår mand et ville han inte.. Då får han ju skylla sig själv..
Puss & Kram
Ha det bra..
                   

Nu har jag ätigt Janne gjorde lite spageti och köttfärsås.. Så nu sitter man famför dator och så kolla jag lite på tv.. Men det är ju inte så mycket bra på tv.. Blir snart att sätta på te och gå ut på balkongen.. Måste ju gå ut och njuta av det fina vädret innan man börjar jobba.. Börjar vi 15.oo-21.oo.. Så att måste ju ut nu innan man ska till jobbbet för att när man kommer ditt så blir det ju att vara innen hela tiden..

Det är skönt att man har fått lite mera jobb i sommar... Så nu blir det att jobba vecka 28, 30,31,32.. Så första veckan är jag på aurora och den sista helgen vecka 32.. Så att det blir ju mera att jobba..Och det är så skönt.. För att annars så hade jag bara vecka 30,31,32 och det var 11 dargar med ca 4 timmars pass.. Tycker jag är dåligt.. Så att jag tänker bara jobba för Boken/ Allen den här sommaren sen blir det att söka något annat.. För att de lovar hela sommaren så får man så lite.. Det var en tjej som blev så ledsen så att hor ringde ditt och sa att hon jobbar inte om hon inte får mera dagar.. Jo men vad fick hon jo flera dagar.. Så att jag fick mindre dålig stil.. Men men.. Ska jobba den här sommaren mycket så att man har lite pengar..

Får se om Josefine kommer snart då.. Hon skulle komma på en kopp te.. Men hon skulle göra lite innan så att hon skulle komma sen. Men går ut med en kopp te så länge..


Ni alla som läser det här får ha en jätte bra dag..
Njut av dagen ute i solen ni som kan det.
           
Vill ha sommar nu!!!

Nu sitter man i soffan och kollar på nyheter.. Skönt med en bärbar dator.. Åkte in till stan för ett tag sen och köpte en.. En från blocket.. Men jag tycker inte att den ser gammal ut.. Det är inte en repa på den.. Kommer inte ligga i sägen och kolla på internet nej nej.. Kommer att gå upp och sätta mej.. hehe.. Eller inte..

Var ute och gick med Josefine och Börnii.. Kan ju säga att han är riktigt rolig.. Försöker att skälla på Bruno låter så gulligt.. ;)
Vi ska gå ut i morgon med.. Ska bli kul.. Ska dit innan jag börjar jobba.. Börjar vid 15.oo-21.oo.. Janne jobbar med i morgon men han jobbar mellan 15.oo-23.oo som det är sakt.. Men det är ingen som vet.. Skönt är att vi jobbar typ samma tid.. För att då slipper jag sitta hemma själv och glo..


Har så ont i huvudet.. Får jämt ont när jag är hemma.. Vet inte vad det är.. Det kanske är så att det är bara då jag känner efter.. Men orkar inte med det nu.. Så att nu blir det en tablet..
Puss & Kram
Sitter hemma..
Ska göra något och äta innan jag börjar jobba vid 16.oo sen jobbar jag till 2o.45..
Så skönt att man får jobba lite nu.. Men det värsta är att det är så fint väder och man inte vill vara innen..
Men vill ju vara ut och hitta på saker..  
Kollade lite på familjeliv..

Jag är på dag 76 av 280.
Jag är i vecka 11.
Jag har gått 10 fulla veckor och 5 fulla dagar (v10+5).
Jag är i 3:e kalendermånaden.
Jag är i 3:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). 
Jag är i trimester ett.
Beräknat förlossningsdatum
Fre 23 okt 2009

Kroppen:
Risken för missfall minskar nu. Av de missfall som inträffar så sker drygt 90% före utgången av vecka 12.
Fostret: Fostret är 9 cm stort och väger cirka 15 gram. Moderkakan tar över näringstillförseln till fostret ungefär vid den här tiden.Fostret börjar röra sig spontant, vrider på huvudet, hickar och rör på fingrarna som dessutom har fått fingeravtryck. Nu börjar fostret också reagera på mammans lägesändringar.

Den 17 april blir det att göra första ultraljudet.. :)