Hej hopp..
Det var ju ett tag sen jag skrev.. Jag har inte gjort så jätte mycket viktigt..
Eller det jag har gjort är ju att jag har skrivigt in mej på komvux, och börjat plugga upp grund engelskan och matte A..
Känner nu att jag faktist är redo att ta tag i ämnena.. Men jag tycker att det är jätte jobbigt.. Men jag måste ju för att läsa vidare..
Jag vill ju läsa vidare till undersköterska.. Men får se jag måste ju läst på komvux i ca 2år och då kan man ju ändra sig vad man vill bli..

Annars har jag jobbat, får ju inget CSN bidrag så att jag måste jobba rätt mycket.. Så att jag får in lite pengar..  tycker att det är konstigt att jag inte får bidrag man måste läsa 250p minst för att få det och jag läser 200p bara.. Men så skulle jag ju kunat att ta ett ämne till men jag hoppade ju in 2veckor efter så att jag hade ju rätt mycket att ta i fatt..
Och orka att ha ett ämne till då bara för att få lite bidrag, men närst termin så ska jag göra så att jag får lite bidrag i alla fall..
Hoppas bara att jag ha hunnit att prata med hon på arbetsförmedligen om min läs- och skriv svårigt heter.. Jag sa ju till i oktober att jag vill kolla vilken grad jag hade.. Och de sa att det var lite kö, och jag menar vad då lite kö.. Det är ju skit mycket kö för att de har ju inte höärt av sig..


Just nu sitter jag på Tegelbacken och är innen på min andra natt.. Så skönt att det bara är ca 1timme kvar.. Ska bli skönt att få komma hem och sova lite..

Måste gå nu..