Maskerad var det igår.. Kul som fan.. Var först på dunderbaken i en lokal.. Sen blev det ner till ettan..
Sen vet jag inte vad som hände för att jag mins bara när vi var hemma och Janne och jag pratade eller prata
och prata var väl inte riktigt det vi gjorde.. Men men skit samma..

Idag så mår jag SKIT fan jag drack ju inte så mycket så jag skulle bli så här..
Skulle ut på hotellet men jag skiter i det jag kommer inte att klara av det.. Ta en öl idag går inte..
Men det skulle vara kul att gå ut på den sista dubbel dansen.. Men men..
Ska bli skönt att bara vara hemma och kolla på lite film..
Förlåt Sofia att jag inte följer med ut som jag lovade dej men vi får ta två dagars någon annan dag.. Hoppas att du får kul i alla fall..  

Sen i morgon när vi vaknar till så blir det att åka ut till stugan vet inte hur länge
det blir att vara där med det blir en natt i alla fall.. Det är så skönt att ha ett sommar torp..
skulle vilja åka ut dit i dag men Janne är ju på jobbet han jobbar natt han började 18.oo-o5.oo om det inte är mera att göra och det tror jag att det kommer att bli.. Kommer ju att vara massor med folk ute i kväll.. 
Undra om Janne kunde blosa i gång bilen då.. Det är ju alkolos på bilarna.. 

Något jag blir trött på är att folk inte vet vad som är mitt och ditt.. 
För några veckor sen blev Janne av med sin gammla cykel, förra helgen blev han av med sin nya cykel
och igår så blev han av med sin mobil.. 
Men va fan vet inte folk att man inte ska ta saker.. Det är inte så jävla kul att bli av med saker.. 
Undra vad som han blir av med här näst då.. Någon som tar blien kanske.. Nej nu ska vi inte vara så där.. 
Men jag blir så jälva sur på folk..  

Lisa, Jocke, Sanna, Sofia,
Janne, jag
Ska bara röka sen ska man in till stan med Lisa och Sofia.. Undra om man hittar något då...
Jaja, får se sen..
Skriver mer om var jag har gjort idag ikväll..

  

Idag har jag varit ute hos mamma och pappa.. Mamma hade lite spa party.. Fan vad skönt det var att bada fötterna.. =) Handlade bara lite ljus.. Sen så blev det att åka hemma, Sofia följde med hem.. Vi har spelat super mario.. Fan jag tror jag är helt besat nu när jag har kommigt så långt.. hehe..

Neh nu blir det sova sku ju till stan i morgon med Lisa, Sofia och handla det sista till maskeraden.. hehe.. Kanske blir det något mera.. =)
Är det någon som läser det här som jag skriver eller? För att det känns bara att jag skriver skit.. Funderar på att ta bort min blogg.. Men jag vet inte.

Fan vad kul det är att få lön.. Jag tyckte att jag fick en bra lön den här månaden 7900kr.. Så att det är bra för mej i alla fall.. Den här månaden har jag ju inte jobbat så mycket så att det blir ju inte så mycket pengar nästa månade och det är tråkigt..
Jaja.. Jag fick mycket pengar men det är ju inte så kul efter räkningarna.. Så nu har jag 800kr kvar.. Inte så kul... Måste ju tanka bilen och handla lite mat.. Men det går ju inte.. Och Janne har ju inte fått in sin lön så att det är ju inte kul.. Får se när han får sin jävla lön då!! Kan ju vara kul att han kan få den snart.. Varför kan inte taxi göra så att de ger ut varje månad för.. Blir så trött på det..

Det var fan bättre förr då man slapp tänkta på en massa skit.. Man blir ju bara trött och irreterad när man tänkter på hur man har det.. På fredag så ska jag jobba först inte så kul.. Men vad gör man inte.. Jag behöver pengarna.. Sen på kvällen ska jag dricka lite.. Hehe.. Det är ju maskerad ska bli så kul.. Jag har inte varit på någon..
Och på lördag vill Sofia att jag ska med på hotellet men jag vet inte.. Känner inte för att jag har råd med det.. =(

Snart ska jag till mamma,.. Janne ligger ju bara och sover ändå.. Och han börjar ju sen vid tre så att då är det ju inget kul att vara hemma.. Plus att mamma ska ha spaparty i kväll så det ska bli kul.. Men kommer ju inte kunna handla något.. 
 
Fan jag fattar inte att du inte har blivit vräkt..
Du spelar ju varje dag.. Och sent på kvällarna och har inte du ett jobb att sköta eller..

Fan vad trött jag blir på dej.. Fattat att det är folk som ska sova..
Dagen började sent idag med.. Fan jag vill inte sova bort dagarna.. Men vad ska man göra när man inte kan sova på natten.. Igår natt så spelade Micke musik till 03.00 eller något jag vet inte riktigt för att jag somnade då.. Efter en lång stund i sängen..

Jaja.. När jag gick upp då.. Så gjorde jag inte så mycket.. Har städat lite men inte så mycket. Tänkte göra det ordenkligt i morgon i stället för att då ska jag gå upp tidigare.. Ska fan ställa klockan.. Så det inte blir att sova bort dagen..

Sofia och Stoffe har varit här ikväll.. Har ätigt lite gott och så sätt lite på tv.. Kul som vanligt.. =)

Men  nu blir det att kolla på granfejden och sen gå ut med Weber och sen gå och sova..
Jag har inte haft orken att skriva här.. Jag vet inte varför mej jag har inte kännt för det.. Men jag ska skriva lite nu.. Så får vi se.. Vet inte va jag ska skriva kan ju börja med att Janne och jag hyr ett torp.. Vi har sovit där en gång.. Men det blir fler gången kan jag lova.. Det som är lite tråkigt med stugan är att det inte fins vatten eller el.. Men el akn man ju klara sig uten men vatten är ju inte lika kul att vara utan.. Så att man får ta med sig vatten när man åkter dit.. Hundarna tycker att det är jätte kul att få springa lösa.. hehe.. 

Lite bilder på torpet.
   



Idag så har jag typ varit bakis hela degen.. hehe.. Har haft ont i huvudet hela dagen.. Har till och med ont nu.. Fast att jag har tagigt en tablet.. Men jag ska snart gå och sova.. Men jag har i alla fall diskat idag, blev förvånade över mej själv att jag gjorde det.. För att jag mådde så dåligt..
Janne han jobbar idag.. Inget ovanligt med han skulle börja jobba 18.00 fast de ringde och sa att han fick börja 19.30 så att det var skönt att han fick vara hemma en stund till.. Sen efter en stund så kom Stoffe och Sofia hit.. Vi kollade lite på tv och pratade lite.. Sen vid halv ett eller vad klockan var så åkte de hem till Stoffe.. Så nu sitter jag här hemma med hundara.. Ser på 6:an är någon film där.. Men den värkar inte vara så bra.. Men det är ju något och se på i alla fall.. hehe..

Den 16 maj så var jag barnvakt åt Janis, Wilma och Max.. Tog lite kort på de som jag bara måste lägga upp.. Så sötta de är.. Jag vill med ha en lite bebis.. Men det kommer väl det med någon gång i livet.. För hoppnings vis.. Blir så ledsen på att en del som inte vill ha barn blir med barn och tar bort det.. Men det som vill ha barn går det inte lika bra för.. Jag hoppas så mycket att jag blir med barn igen.. Men då kommer inte jag säga det till någon från jag har varit på ultraljudet.. För att det var så jobbigt att säga till alla att det inte blev något..
Det är till och med folk som frågar hur det är med magen nu.. Och då måste man förklara att man inte är med barn.. Det är lite jobbigt..

   

Det är så här att datorn är lite trög så att det är så segt.. Så att jag skriver lite i morgon om vad det är som har hänt..

Super Mario fan jag blir tokig på såna spel.. Jag klarar inte av det... För några dagar sen gick det jätte bra klarde till slottet.. Men nu fan gör jag inte det.. Sofia listade ju ut hur man klarade bossen..
Så nu  blir det att kolla på lång filmen som är på 1:an..

I morgon blir det att fiska strömming.. Ska bli kul.. :)

Jag ska ju jobba i morgon..
Hur fan ska jag orka det n'är jag inte kan sova.. Jag kan fan inte det, det är säkert pga att jag vet att jag ska upp och jobba i morgon bitti.. Brukar vara så för att jag är rädd och försova mej..
Var ju ute med Bruno och Weber med men tror du att Weber gjorde något då? Neeej!!
Så nu får han vänta tills Janne kommer hem så får han gå ut då.. För att jag var ute och gick i 40-50 minuter och han gjorde fan inget..
Och jag vill ju inte vara vaken så jävla länge för att jag ska jobba.. Vill ju inte vara as trött i morgon.. Men det går alltid bra när man väl kommer dit.. Men det som är jobbigt är att jag inte vet vad barnen heter plus att jag inte vet var fröknarna heter.. Så det kommer att bli lite jobbigt i början.. Men det löser sig.. Allt går bara man vill..  

I morgon händer detta:
1. Jobba mellen 7.30-13.00.
2. Laga mat.
3. Janne åker till jobbet.
4. Städa, Diska.
5, Ta reda på ren tvätten.
6. Janis kommer hit ska sova här.
7. Wilma och Max ska jag vara barnvakt till mella ca 14.oo-17.oo..
8. Några tjejer kommer hit från förra klassen och då blir det spela spel, prata och äta pizza.

(Plus att i mellan punkterna blir det ju att gå ut med vovvarna..
Och sen om jag kommer på något annat kul att göra hehe. Men det är väl ingen risk.
Finns ju inte så mycket att göra.. )

Saknar mitt långa hår.. Vill att det ska bli långt igen.. Men det är ju bara att spara.. Så är det snart långt igen..
   


Jag Och Mina Vänner En Gång I Tiden, När Vi Försökte Att Vara Snygga!

Sitter hemma och kollar på Supernanny..
Tycker att det är konstigt att man behöver en supernanny för att få sina barn lungna och inte ska sloss.. Man ska väl kunna klara av det själv.. Tycker jag i alla fall.. Men så lungna barnen blir efter att de har varit med Supernanny ett tag.. 
Alla som är färäldrar kan ju få en film om några tips hur man ska göra så vet man ju.. Och då om det blir något kan man ju kolla på filmen och vet lite hur man ska göra.. Det är ju bra tycker jag i alla fall.. Men det blir ju rätt många filmer i sånna fall.. Men det skulle ju vara bra.. 

Jaja.. 
Sitter här hemma i min ensmhet.. Janne är på jobbet.. Och hundarna ligger och sover.. Lite skönt för att då kan jag göra lite var jag vill.. Men jag ska se tv lite. Sen tänkte jag gå och diska.. Sen ska jag ut men vovven ett lång varv så jag kan lämna honom själv en stund.. Så jag ska testa att vara borta en stund.. Ska sätta mej i trppen och lyssna.. Måste ju träna honom att vara själv.. Men kan ju inte lämna honom själv så länge.. Han är ju dock inte rumsren än.. Men det blir bättre för varje dag tycker jag.. Så att snart måste han ju börja säga till..

I morgon ska jag jobba på dunderbaken.. Och det ska bli skönt att få vara hemma i från ett ta.. Jag jobbar ju bara halv åtta till ett.. Så att det blir ju ett litet tag i alla fall.. Sen när jag kommer hem i morgon så blir det att hämta Janis för att han skulle sova här.. Jag var ju med honom för ett tag sen och då bestämde jag och han att han skulle få sova här.. :) Janne jobar ju natt så att då har jag ju lite sällskap och det är ju alltid kul.. :)

På söndag så ska vi fiska strömming om jag hittar någon hundvakt i några timmar.. Men det är ju inte så svårt.. :) Det är så kul att fiska strömming man får ju så mycket fisk.. Så att den här gången ska mormor får fisk för att förra gången skulle hon ha men jag åkte hem och hämtade kläder sen så var all fiska slut.. Så att den här gången ska hon få sin efter längtade fisk.. :) 

Ne nu ska jag se klart på tv.. Sen spela supermario sen blir det att diska och vika in tvätten.. Och kolla en ny tvätt tid.. Ni får ha det så bra och Josefine du får ha det så bra.. Och jag hoppas på att bebisen kommer snart.. Längtar efter att får träffa den lilla.. Ha det så bra..   
Lisa har sovit här hos oss.. Det var jätte länge sen hon var här hos mej.. Eller hon var ju här när Janne fyllde men det var ju inte så länge..
Idag gick man upp vid elva skönt att sova lite.. :) Janne kom hem från jobbet då.. Han jobbade hos Rejne i morsse.. Sen vid ett så åkte han ner till taxi får att då skulle han jobba där.. Och han vet inte när han skulle sluta.. Men det blir väl hela natten.. Men han får tänkta på att han ska jobba hos Rejne i morgon bitti och sen så ska han köra taxi sen vid två.. Vet fan inte hur han orkar.. Kommer fan gå in i väggen.. Han måste ju ta det lungt och tänkta på sig.. Men men..

Lisa och jag har bara slappat typ hela dagen sätt två filmer.. Så skönt med Lisa för att hon gillar att göra som mej.. Bara ta det lungt och ligga och kolla på film eller tv.. hehe.. Sen vid fem ringde Josefine och frågade om vi ville med och äta pizza på Josefine och det säger man ju inte nej till så att det bliv att gå dit.. :)
När vi hade ätigt klart så körde jag hem Lisa.. Så var jag där ute en slund så hundaran fick springa av sig lite..

Sen så blev det hem.. Så kom Sofia och Stoffe förbi ett tag.. Sen när de gick så gick jag ut med hundarna tog ett lång vara en timme blev det så att nu hoppas jag på att Weber är trött så vi kan gå och sova.. Men jag tror det.. Han har inte sovigt så mycket idag..

Tycker om mina vänner. .Ni betyder så mycket för mej..
 Tack för att ni finns.. <3
Sofia Karlsson                                                 Josefine Söderberg

Ja det var ju ett tag sen jag skrev så att måste ju börja skriva igen.. Så jag börjar med vad jag har gjort idag.. Och det är inte mycket men kul har det varit..

Gick upp tidigt.. hehe.. Vid nio faktist.. Gud vad skönt det var att gå upp tidigt.. Har varit i väg och kollat på ett torp.. Gud vad fint det var.. Men det är ju lite och göra i orning.. Typ tomten och så.. Så vi är ska ta och hyra det.. Ska bli skönt att kunna åka i väg till ett ställe..

Nu ska Janne åka och jobba hos Rejne i Butbro.. Gud vad han jobbar.. Nu har han två jobb.. Undra hur mycket man kommer att se honom då.. Men det ger ju bra med pengar.. Hoppas på bara att han inte går in i väggen.. Men han får ju jobba där i Butbro när han vill..

Idag är det tre veckor sen läkaren ringde till mej och sa att jag skulle ta ett g-test idag om jag inte hade fått min mens.. Så nu har jag tagigt ett och det visar att jag inte är med barn.. Gud vad skönt att det visar så..För att stod det att ajg var med barn så skulle jag få åka in till stan och ta massor prover och skit.. Så nu är det bara att vänta på mensen.. Hoppas att den kommer snart.. Inte för att ajg vill ha den eller så.. Men då när den kommer så vet man ju att amn kan försöka igen.. För att det kommer vi att göra och hoppas på en bättre tur.. Och att det går hela väggen..

Stakars Wilma hon ramlade i fredags och fick ont i armen.. Idag åkte hon till Finspångs lasarett och hon har två frakturer i handleden så att nu när jag pratade med Lisa så åkte hon in till Norrköping för att få gips och vet inte om de skulle göra något mer..

Nu är det ca en halvtimme sen Sofia och Stoffe gick.. Jag var trött när de gick men nu är jag inte lika trött.. Har ju färgat Sofias hår till brunt.. Syns inte så mycket men i topparna gör det de..
Idag så skulle jag ju städa, diska och moppa.. Men det blev bara att jag damsugade och plockade lite p.g.a att jag inte orkade mera..

Elin var här med en stund hon betövde låna datorn.. Skulle föra över pengar till hon som hade spapartyt..
Sen frågade jag henna om hon ville ha datorn och det ville hon.. Fan vad skönt blir vi av med den..
Och slänga den är ju onödigt.. Är ju brätter att Wilma kan sitta och spela lite spel på den..
Så kom den ju till användnlig av någon annan..
Och den behöver de ju inte vara försiktiga med.. Det är ju en skit dator enligt Janne.. Men jag tycker att den är jätte bra..

Neh nu måste jag sova.. Så blir att ta en rök, ut med vovvarna och sen sova sängen..

Just det får ju inte glöma att klockan är efter tolv.. Då måste jag skriva GRATTIS till Janne..
Får vi se om han vecker mej sen när han kommer hem..
För att ahn vill ha sina paket.. Han är inte nyfiken eller så..
Jo han är fan väre än barnen.. hehe.. Det är sant..

(Så snygg han är i mina skor och handväska.)
Idag skulle man gå upp tidigt men tror du det eller? Janne skulle ställa mobilen och det gjorde han.. Men när den ringde stängde han av den.. Så att man vaknade klockan 13.oo.. Fy fan jag som inte ville sova bort hela dagen.. Men var ju uppe länge i natt.. Så att det var skönt att sova.. Och det tyckte vovvarna med-.. :)

Så idag blir det att städa lite kommer ju folk hit i morgon och firrar Jan-Erik för att han fyller 24.. Så att jag ska städa.. Janne är ju på jobbet och slutar i natt.. Så han kan ju inte göra något.. hehe.. Men han skulle i alla fall beställa en tårta tills i morgon.. hehe.. Ja sånt har han tid med.. :)

Men i kväll kommer Sofia och då ska jag färga hennes hår..

Kan ju skriva mer i kväll om vad som händer i dag.. :)

Hoppas att det blir att fiska strömming snart då.. Det var ju jätte kul.. Fick ju massor fisk och stora.. Om man jämför med jannes fisk den lilla är hans och den andra är en av de jag fick.. hehe..


Idag så kom Sofia hit en stund.. Sen skulle hon in till stan så ajg följde med henne in.. Sen ringde hennes pappa och sa att det blir speedway ikväll.. Och vill skulle inte hinna tillbaka innan de skulle åka.. Om vi skulle in och handla i stan.. Så att jag följde med på speedway..
Fan vad kul det var man det var läskigt.. Jag trode att de skulle köra i kull hela tiden.. Men de gjorde de inte...
Blir att åka någon mer gång. Det var ju kul att titta på de..


Idag vaknade jag av att min mobil ringde.. Jag orkade inte svara det var ett hemligt nummer.. Men efter den hade ringt tre gånger så svarade jag.. Och då var det något som frågade om jag och en kompis ville komma och blir fotograferad.. Nej det vill jag inte.. Tror hon att jag ska åka in till stan och bli det.. Tror att jag ska stå och posa svaret är nej..

Josefine var här ett tag och tog en kopp te med mej och Janne det var trevligt.. Var ju ett tag sen.. Nu har jag och Janne spelat super mario på datator.. Sanna var ju tvungen att visa vad det var hon brukade spela iförrgår,.. Och tror ni att man kan sluta spela.. Nej det går ju inte det.. jag vill ju klara det.. Men jag kan inte.. Får ta och ringa till Sanna så hon kan göra det jag inte kan.. hehe..

Janne börjar jobba snart.. :( Men han har varit ledig en dag nu.. Så skönt att kunna vara en dag tillsammans.. :) Så då blev det att käggla med Janne, Andreas, David, Daniel, Jamina, Josefin.. Inte så kul för att ajg fick så ont i handleden.. Men det är bra idag.. Sen blev det att bara ta det lungt och vara hemma såg på Van vetaren och sen en film.. Skulle vara mycket blod sa Janne men det var det inte.. Såg inte något, men mycket vatten var det i alla fall.. hehe..

Sen ikväll eller rättare sakt vid fem ska jag till Elin det är ett party där ett spa party.. Vet inte riktigt vad det innen bär med med blir nog kul.. Josefine skulle kanske med..

Nu är det inte lång tid kvar tills det blir Ullared.. På lördag ska vi ditt.. Ska bli så kul.. Det var så länge sen jag var där.. Och Sandra som är så snäll ska vara hundvakt.. :)


Älskar min pojke..
Han och vovvarna är mitt allt.. <3