Hej Hej.
Igår så var jag hos Paula och gjorde ordning min tattoo, jag är så jälva glad att jag gick ditt och fixade den. Så här kommer några bilder på den. Både på hur den såg ut innan och hur den ser ut nu..

 
Jag blev så glad för att jag blev så jävla nöjd.
Ska aldrig mera gå till någon som inte kan, kan jag lova.


Mitt sjärntecken som jag gjorde på Cypern.
Den är jag med nöjd med.

Längtar till 15 november för att då ska jag, Janne, Lisa, Oskar och Martin till Puerto rico.
Var och boka resan förut. Fy fan vad jag längtar tills dess..
Och den 26 november när vi kommer hem så blir det att göra min tredje tattoo och det löngter jag till med för att jag har alltid viljat ha den, och nu vet jag att det kommer att bli av.. :)

Nu blir det att fortsätta att se "Se upp för dårarna" som går på 4:an..

Nu är snart september slut med, gud vad tiden går fort.
Men mycket skriva blir det inte här, känner inte att jag har så jätte mycket att skriva.
Jag är i skolan eller pluggar hemma känns typ att det är det jag gör. 

Här är min lilla Hoppsan, jag fick av Janne när jag fyllde.. :D 
 


Weber vill ju med att jag lägger upp något på honom.. hehe.



Just det jag, Janne och Mary-Lou var på tropicariumet och kollade på djuren.
Så här kommer nogra bilder i alla fall.
   
   

Nu är det måndag igen. Helgerna går så fort, man hinner inte med allt man har tänkt att göra.
Ihelgen har jag inte gjort så jätte mycket.
I fredags gick jag i skolan sen blev Lisa och jag sugna på att festa. Så tänkte ha en lite fest hos henne men det var ingen som komma så då åkte vi ut till Falla för att Frida hade sin 20års fest där, var där ett tag sen blev det kristallen. 
Lördagen blev det att ligga i soffan och vara bakis hela dagen. Fy fan vad bakis jag blev, börjar bli gammal. Orkar inte med det längre. hehe.
Igår gjorde jag och Lisa smörgåstårta som jag ska bjuda lite folk på i morgon. :) Sen såg vi lite film.

Idag har jag städat lite. Och pluggat, måste plugga mera. Men har tröttnat lite på det. Jag har inte tröttnat på att plugga till undersköterska det är är trött på är att det är så svåra frågos som jag inte fattar. Men men. Det är ju inte lätt att plugg. Som pappa sa till mig igår "Emma livet är inte en dans på rosor". Och det håller jag med om.
Och så för två veckor sen beställde och två böker på tredera som jag beöver lite längre fram i kursen men de har inte kommigt. Det är jag lite irriterad över.

Längtar tills November lover för att då åker jag, Janne, Lisa, Oskar, Maritn och Ida förmodligen utomlands. Gud som jag längtar till det. Och jag hoppas på att det blir av. Så nu blir det att spara, spara och spara pengar till det. Jag är lite orolig hur det kommer att gå med Engelskan men jag åker ju inte själv behöver jag hjälp så frågar jag ju bara. :D Och det är ju bra att åka utomlands då har man ju ett skäl till att para engelska. Och inte plugga det i en bok.. :)

Känner att jag snart måste köpa en kamera så att jag kan fotografera lite. Som på Hoppsan henne har jag ju ingen bild på. Så nästa inköp blir en kamera. :D

Nu tillbaka till pluggandet.

Hej hej.
Nu var det typ en vecka sen jag skrev sisst. Så ska uppdatera vad som har hänt.

I söndags allså den 5/9 så hade jag min sista dag på mitt sommarvik. Känns bra att ha jobbat klart. Nu ska jag bara ta några pass i månaden för att jag pluggar och har tagigt lån så jag kan inte jobba så jätte mycket. Hinner ju inte att både jobba massor och plugga på heltid.
Jaja. När jag slutade jobbet i söndags så åkte vi gokart jag, Janne, Sanna, Patrik, Lisa, Oskar och Martin. Det var jätte kul. 

 Resten av dagarna så har jag varit i skolan eller pluggat hemma. Har så mycket i skolan att göra. Hinner ju inte med något.

Igår till idag sov jag hos Maja för att Lina jobbade natt. kändes konstigt att sova borta utan Janne men det gick bra. Lite somn bara men det är ju så.

I morrse så ringde jag ett samtal till KK - Kvinnokliniken i Norrköping. Det borde jag har gjort för långe sedan. För att jag har mått så jävla dåligt och har så mycket frågor som jag vill ha svar på.
Det värsta var ju när jag gick till ungdoms hälsan för att jag behövde prata och de bara gav mig numret in till KK i stan.
Då ringde jag och de sa de att jag kan inte hjälpa dig för att det var inte 12 månader sen du fick ditt missfall. Då måde jag inte bra när jag inte heller fick komma till dem och prata med dem. Men nu är det 18 månader sen jag fick mitt missfall. Så det ska bli skönt att få komma och prata med något och hoppas på att de kan svara på alla frågor jag har.

Imorgon blir det skolan och ha Engelska 11.45-13.oo. Sen hem och plugga omvårdnad för att det ska in i morgon. Hoppas på att jag blir klar med det.
Resten av helgen blir det väl att plugga då med, har engleska prov på tisdag.

jaja. Nu har jag skrivigt lite i alla fall..
Nu blir det att sova, är jätte trött..

Hejsan.
Gud vad tiden går fort, det är redan September. Det är ju inte långt kvar till julafton, tider rinner ju bara i väg. Säger bara ta vara på tiden. Man vet inte när det är försent. 
 
Idag har jag jobbat o7.oo-14.oo det gick faktist bra med ryggen. Hade lite ont men inte så farligt.
Efter jobbet blev det laga mat och se en film.
Så vid hlv sex så åkte jag till Lina så hjälpte hon mej med ett skolarbete. Så skönt att hon kunde hjälpa mig, för att jag har så svårt att förstå frågor. Så nu är jag klar med uppgift 1 både a och b.

Sen åkte jag hem och såg fångarna på fortet. Sen blev det att plugga lite etik. 
Men blev inte klar med det för att jag förstod inte riktigt vad jag skulle göra. Inte kul och det ska vara klart i morgon. :( 

Imorgon blir det skolan; 
o9.oo-12 vård- och omsorgsarbete,
12.3o-13.3o grund engelska,
14.oo-16.oo Etik och lifsfrågor.
Så i morgon blir det en lång skol dag. På kvällen blir det väl förstårs att plugga.

Jaja. Nu blir det att se en film och sen sova.
God Natt Och Sov Gott.