Jag sitter hemma och är så irriterad, arg, ledsen och trött..
Jag ska inte vara det igenkligen men vad gör man när det inte är som man vill..
Jag HATAR den uppfan taxi.. Jag vill inte att Janne ska joba där för att han jobbar så mycket..
Vet inte när han börjar och inte när han slutar.. Jag blir så trött på det..
Idag skulle han börja 13.oo.. Men då ringde de till honom och frågade om han kunde ta en bara en körning vid o5.oo och det kunde han ju.. Men när han kom hem från den körnuingen så ringde de och sa att han var tvungen att köra mera.. Så han är och jobbar nu.. Vet inte när han kommer hem..

Och i morgon skulle vi städa lägenehten så att det blir klart men att Janne ska ju jobba i morgon med på det där jävla stället.. Men han säger ju att vi ska tänkta på pengarna..
Men det är ju det jag gör.. Om vi inte hinner städa på tegvägen innan måndag ja då får vi ju böter.. Och då försviner ju mera pengar i onödan..

Men jag orkar inte bry mej.. Nu ska jag i alla fall ta en cigg och sen gå och sova..
Hej..
Det var ett tag sen jag skrev här.. Men nu har vi ju komigt i ordning lite, så tänkte skriva lite.

Idag har vi varit och flyttat ut allt ur lägenheten på tegvägen.. Så skönt.. Vi har bara lite som ska till tippen som vi ska åka med i morgon..
Sen var jag och Janne hos Andreas och david och ätigt lite.. vi har ju sakt att vi ska laga mat varanan dag.. haha.. Det är skönt.. Så undra vad det blir i morgon då? Men jag vet det kanske inte blir så i morgon för att Janne och jag börjar båda halv frya.. Och då slutar ju Andreas..

Sen har jag, andreas och david ute i solen hela dagen.. Så skönt det har varit ute idag.. Kan ju inte tro att snön kommer snart.. Jag vill inte att det ska bli snö.. Jag vill att det ska vara sommar.. 

Så nu sitter jag och kollar lite på tv.. Men jag ska snart börja packa upp lite saker.. Så att vi får lite ordning här hemma.. Men det är mycket som ska till förådet men valonbygden måste komma och låsa upp deras lås först.. Hoppas att de gör det i morgon.. Så vi kan ställa ner saker där i morgon eller på tisdag.. =)

Hoppas att ni har det bra alla..
Hej hej..
Idag skulle jag sova länge.. Men det gick ju inget bra.. Weber väkte mej först 04.00 för att han ville ut.. Ja det var ju inte mer än att gå upp.. Sen blev det sängen igen till o8.oo för att då ville han ut igen.. Så att jag känner att det inte är så stor mening med att gå och sova igen..
Ska ju snart till tegvägen och packa lite och hoppas att det blir sista gången vi är där och hämtar saker idag.. Sen är det ju bara det roliga kvar att städa.. haha..

Ska jobba idag med 14.30-21.. Är skönt att jobba kväll.. Har ju jobbat kväll hela helgen eller jag gjorde ju ett delat pass igår.. Inte så kul. men vad gör man inte för pengar.. Jag tar alla jobba jag får för att kunna jobba.. Men snart gå mitt vik ut det gr ut den 27/9.. Så jag hoppas på att få ett till eller i alla fall få många dagar så jag får mycket pengar i månaden.. Klarar ju sig inte utan pengar..

Jag funderar på att gå ner till Andreas och äta lite smörgårtårta innan jag åker iväg.. Det är ju inte fel.. :)
Nu sitter jag här hemma i Jannes och min nya lägenhet..
Vi har flyttat till profilen.. Till en tre:a...
Men alla saker är inte här hemma än.. Men vi ska flytta allt på tidag för att då är Janne och jag ledig.. Plus att det blir att tvätta lite.. Är så skönt att det är så stor tvättmaskin och torktumlare.. :)

Det som är tråkigt är att jag nästan inte har någon säning i mobilen.. Men men det går väl och fixa.. Nu ska jag ut med hundarna och sen sova.. Ska bli skönt..
Igår hade jag mycket att göra.. Först gick Janne och jag upp vid nio.. För att vi åkte och kolla på en lägenhet.. Det var jätte fin ny renoverad.. Så att det var inga märken någon stans.. Att nu blir det att börja pack för att nu bär det av till en trea..
Vi hade lite fest igår.. Men idag mår jag bra.. Jag tog det lungt för att jag ska jobba idag.. Jag börjar vid halv tre.. Inte så kul men det är skönt att få pengar..
Måndag 7/9.
Idag har jag gjort något som har varit jätte jobbitg.. Jag gick på ett tränings pass från o9.oo-1o.oo.. Jag trodde att jag skulle spy och svimma.. Det var så inormt jobbigt.. Men jag ska köra samma pass nästa måndag.. Och hoppas att det går bättre.. Men det var kul fast det var jobbigt.. Men det ska ju vara jobbigt och kännas när man tränar.. Och det kändes att jag inte har så bra kondis.. Men det ska vi ändra på, den ska bli bättre..

Men det var skönt att vara ledig från jobbet och bara ta dagen som den kommer.. På eftermidagen så blev det att simma lite med Sofia.. Det var skönt.. Sen åkte vi hem till mej och kolladfe på en Beck och pratade lite.. Också blev det att boka ett annat pass med..

Tisadg 8/9.
Idag var det en seg dag att gå upp.. Jag hade en sån träningsverk.. Jag trode att jag skulle börja gråta när jag stalde mej upp.. Och jag menar jag hade så jävla ont.. Så jag inte visste om jag skulle kunna jobba men det var ju en kort dag mellan o7.30-11.oo.. Skulle träna med Sofia efter jag slutade men jag kunde inte det.. Eller min kropp ville inte det.. Hehe.. Det känndes att jag hade rört på myskler som jag inte brukar att använda.. Men jag ska köra nästa vecka med.. Men då kanske man kan ta det lite lungnare för att inte få så ont..
Men kvällen blev att ligga i soffan och kolla på tv.. Hade inte så stor lust att röra mej.. Men man får ju skylla sig själva..

Onsdag 9/9.
Idag har jag med jobbat fast idag blev det lite längre pass o7.oo-13.oo hehe.. Det gick bra men jag har fortfarande ont.. Men inte lika som igår.. Det som gör ondast är när man går upp/ner i troppor och sätter sig och ställer sig.. Men att gå känns inte så mycket.. Så att det är ju bra..
När jag slutade så gick jag hem ett varv sen blev det så att Sofia hämtade mej.. Så åkte vi upp och simma.. Det känndes skönt.. Men det gjorde lite ont.. Men man ska ju röra på sig när man har tränningsvärk.. Så det blev 50 längder..

Ikväll skulle Sofia och Stoffe komma hit.. Vi ska göra en kycklig gryta med ris.. Det ska bli gott.. Sen blir det väl att kolla på Idol och bara ta det lungt..


Det blev ju en rätt lång blogg.. Men det är ju mest att jag skriver om träning och jobb.. Men det är ju i alla fall lite om vad ajg gör om dagarna.. Neh nu ska jag slänga mej i soffan och kolla på tv innan Sofiia kommer och hämtar mej för att vi ska åka och handla..

Ha en bra dag/kväll..
Jag och Janne har pratat om att flytta..
Men jag vill ha ungdomsrabatt.. Och det får vi inte om vi vill flytta till en 2:a..
Tycker att det är så dåligt.. Man måste flytta till en större lägenhet för att få det..
Så att om vi vill ha ungdomsrabatt så får vi flytta till en 1:a och sen flytta till en 2:a.. Men då får har vi 3 månaders uppsägningstid på den vi har och ingen på en 1:a om vi skulle göra så.. Men vad är det för dåligt då..
Då finns ju kanske inte de läggenheten som vi har tittat vallonbygdens hemsida kvar..

Vet inte hur det blir att göra.. Kanske ta den lägenheten och sen gå och fråga om bostads bidrag.. Men vi får se.. Janne och jag skulle prata om det sen när han kommer hem från arbetsförmedlingen..
Men jag vill ju flytta.. Vill inte bor här längre.. Man vill ju bo där man trivs..
Och det kan ju jag inte påstå att jag göra här..



Idag börjar det bässsta pogramet igen
Andra Avenyn.
Fy fan varför svarade jag på det..
Jag bara förstör allt. Jag vill ju ingen illa..
Men nu blev det illa för alla..

Vill bara säga förlåt!!
Jag är så himmla ledsen.

Idag är det fredag och jag har jobbat morgon.. Gud vad trött jag var när jag gick upp..
Jag ville  inte jag ville bara ligga i sängen och sova vidare..
Men det kan man ju inte göra när man har ett jobb att sköta.. Så det var ju bara att gå upp.. hehe..


Slutade vid 13.oo.. Så då blev det att åka cykel till Medley..
Kan ju inte köra våran bil.. Skämer ju ut sig.. haha..
Jag tränade med Sandra och Sofia..
Ska köpa en ny bil eller inte nu en begangnad.. Om jag hittar någon närsta månad.. :)
För att en bil beöver man ju..

Neh nu ska jag göra mej lite i orning sen blir det att åka till Sandra..
Sen är det tjejkväll och det ska bli så kul..
Ska ut till Johanna i Lotorp..  

Ha en bra kväll det ska jag ha i alla fall.. =)

Hej Hej.
Nu sitter jag hemma.. Jag vaknade o5.oo.. För att jag var kissnödig.. Så gick upp på toa..
Sen då tror ni jag kunde sova.. Nej!! Jag låg och vred och vände mej i sängen..
Så till sist gick jag upp och satte mej här..
Och väkte vist Andreas som sov här på soffan.. Visste inte att han sov här..

Så nu när man är uppe så tidigt kan man ju tvätta.. För att det finns ju inte tvätt tid på kvällarna..
Då jag kan... Eller kan mornar med men vill gäran inte gå upp tidigt..

Jag gick ju och la mej i sängen igår vid 21.50 ca.. För att jag hade så ont i huvudet.
Men det var väl lite med att Janne med ska sluta.. Så vi vart lite sura på varnadra.. Så då var det lika bra att gå och lägga sig i stället för att böra bråka.. Om en skit sak..  
Jag ska ju sluta.. haha..
Men jag har inte rök sen igår eftermiddag.. Och jag känner inte så mycket..
Att jag vill ha en cigg.. Men det kommer kanske sen...

Igår var jag och Sofia och tränade..
Det var skönt att röra på sig lite.. Har ju inte tränat sen vi hade jumpa iskolan..haha..
Så nu ska jag ta tag i att börja röra på mej.. =)

Om en stund ska jag åka och träna med Sofia och Sandra.